(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een indica dominante hybride die rechtstreeks uit de hemel lijkt te komen vallen. Dat is de kruising tussen de buitenaards goede God Bud en de snelle en zoete BC Sweet Tooth ten voeten uit. Opgelet! We hebben hier te maken met een uiterst potente wietsoort met een THC-percentage tussen de 22 en 24 procent.

Een wietsoort wordt niet zómaar naar God vernoemd, daar moeten hemelse eigenschappen tegenover staan. Eigenschappen die Sweet God in dit geval van BC God Bud heeft geërfd en zich enkel laten omschrijven met superlatieven en woorden als dank, loud, top shelf, high grade, gas en fire!

Om al dat THC geweld wat zoeter en voor kwekers praktischer te maken, kruisden de zadenmakers van het Canadese BC Bud Depot hun God Bud met de snelle en suikerzoete BC Sweet Tooth. Het resulteerde in Sweet Bud, een vette, potente, zoete en snel groeiende hybride die voor 70% indica dominant is. Op zoek naar een cupwinnaar, dan heb je hem nu gevonden. Sweet God kreeg van High Times al een verdiende top tien plaats in de lijst met wietsoorten van het jaar, en sleepte in Toronto een Toronto Cannabis Cup in de wacht.

Sweet God is niet alleen kwalitatief goed maar ook productief. De explosief groeiende F1-hybride (hybride groeikracht!) komt snel en graag in bloei en tovert in slechts zes tot acht weken haar wonderen. Daarover gesproken; Sweet God toppen hebben een fel groene kleur en zijn hard als grillig gevormde golfballen met een plakkerige laag trichomen en lange rode bloeiharen.

In een joint of pijp proef je de zoete smaak die wordt beschreven als een combinatie van snoep en met honing overgoten fruit. Vrijwel onmiddellijk daarna slaat Sweet God in als de hamer van Thor; je ledematen ontspannen als Sweet God je in een plezierige lome dagdroom brengen. Ga maar niet zitten als je niet van een couch-lock houdt. Of beter nog, rook Sweet God in dat geval maar helemaal niet want de kans is erg klein dat je aan een couch-lock ontkomt.

De extreme potentie en het zware effect maken Sweet God een geweldige wietsoort om slaapproblemen mee te lijf te gaan en pijn mee te bestrijden. Angsten en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze hemelse wietsoort.

  • Soort: indica dominante (70% indica) hybride
  • Genotype: BC God Bud, Sweet Tooth
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 6 tot 8 weken
  • Smaak: zoet, honing, fruitig
  • Effect: zwaar, loom, ontspannen, lichamelijk
  • Zadenbedrijf: BC Bud Depot
  • Verkrijgbaar bij: AmsterdamSeedCenter.com
Wat vind jij?
Leuk
Leuk Love Haha Wow Huilen Boos
(advertenties)