(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Razuberi is ongetwijfeld de koningin van het rode fruit, en één van acht volvette nieuwe wietsoorten van Green House Seed Company. Een indica dominante dame met de zoete smaken van aardbeien en framboos en misschien wel de hardste toppen op de menukaart van het Amsterdamse zadenhuis. Check it out!

Nieuwe wietsoorten van de Amsterdamse zadenmakers van Green House zijn altijd spectaculair, dus check die zeven andere nieuwe strains ook zeker uit. En als je snel bent kun je nog van de Black Friday actie profiteren, want de Amsterdammers verdubbelen deze dagen je bestelling.

Razuberi = Cherry Pie x Ztrawberry

Razuberi is een wietsoort waarvan je vast wel wat extra zaadjes wil hebben, en zeker als je van rood fruit en compacte indica toppen houdt. Het is een kruising die het zadenbedrijf maakte met een mystieke Cherry Pie plant en de heerlijke Ztrawberry. De Cherry Pie heeft ijzige looks en een zoete geur en smaak van rood fruit. De Ztrawberry werd geselecteerd voor haar bijzonder compacte budstructuur, en de heerlijke terpenen van aardbeien en Runtz.

Samengesmolten en veredeld versterkt de nieuwe wietsoort Razuberi de beste eigenschappen van beide strains. Het is een mooie compacte wietsoort met een sterke structuur en harde plakkerige toppen, bedekt met een ijzige laag witte kristallen. De intense zoete geuren en smaken van rode fruitsoorten als aardbeien en framboos, worden gecomplementeerd door romige aardse tonen en de bijzondere ‘metalic’ nasmaak van Ztrawberry en Runtz.

Chillen met 24% THC

Als hybride is Razuberi indica dominant, en dit zul je weten ook als je van de wiet geniet. De effecten bekruipen je langzaam maar blijven vervolgens ook lekker lang hangen. Het hoge THC-gehalte van 24% zorgt voor een heerlijke lichamelijke ontspanning die langzaam in je hoofd kruipt. Het verlegd je prioriteiten naar de belangrijkere zaken in het leven: chillen en snacken.

Als indica dominante hybride is Razuberi een hele fijne wietplant om in je kweekruimte te hebben. De structuur is compact en de internodes zijn gemiddeld lang, met vele sterke zijtakken om het gewicht van je oogst te dragen. De bloemen groeien langs de gehele lengte van de takken maar groeien niet aan elkaar. Iedere bloemtros groeit hierdoor uit tot een mooie harde top met het formaat van een pingpongbal.

Het is dan ook geen straf om Razuberi te knippen. Afgezien van het heerlijke zoete aroma dat daarbij vrijkomt steken er namelijk nauwelijks blaadjes uit de buds, en ben je snel door je knipwerk heen. Wat overblijft zijn harde toppen die wit zien van de plakkerige kristallen, met hier en daar een uitstekende foxtail. Als je geluk hebt laat Razuberi je in de 8 tot 9 weken durende bloeifase haar ware kleuren zien. Dan complementeert ze haar fruitige smaken met een prachtige paarse teint.

  • Soort: indica dominante hybride (65% indica)
  • Genotype: Cherry Pie, Ztrawberry
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geslacht: gefeminiseerde zaden
  • Geur/smaak: aardbeien, framboos, romig, ‘metalic’ en zoet
  • Effect: lichamelijk indica effect, ontspanning, goed voor de eetlust
  • Zadenbedrijf: Green House Seed Company
(advertentie)