CNNBS.nl is het online informatie- en entertainmentplatform voor blowers & growers in Nederland en zelfs Vlaanderen. Op zich is het zo dat je 18 jaar of ouder moet zijn om van deze website te genieten, dus vooruit: je moet 18+ zijn om met je muis of vinger door de content en advertenties te scrollen!

Wat?

CNNBS (voorheen RollingStoned) is het online platform voor iedere cannabis minded Nederlander en Vlaming. Van mensen die sporadisch op een festival wel eens van een lekker jointje genieten tot en met de doorgewinterde en passionele thuiskweker… iedereen die een groen hart heeft is van harte welkom op de website.

CNNBS biedt je op alle 5 de werkdagen van de westerse werkweek cannabisnieuws uit binnen- en buitenland, scherpe columns van mensen die wel écht weten hoe het zit, leerzame doe-het-zelf kweekinformatie voor de max 5 plantenliefhebber, actueel producten- en cannabis lifestyle nieuws, de beste YouTube filmpjes en informatie over de medicinale en industriële kwaliteiten van cannabis en hennep.

Wie?

CNNBS komt niet zomaar pardoes uit de lucht vallen. De twee zelfbenoemde Founding Fathers hebben een rijk verleden binnen de cannabismedia. Zo was de ene ooit de eerste hoofdredacteur van ’s lands bekendste cannabis tijdschrift Highlife (1991-1996) en de laatste hoofdredacteur van EssensiE (2010-2012). De andere redacteur/oprichter was twaalf jaar lang artdirector/vormgever én horoscoop-schrijver van laatstgenoemd wiettijdschrift.

Na het overlijden van EssensiE in het gevreesde crisisjaar 2012, begon het bij beide heren te borrelen en ziedaar vanaf Nieuwjaar 2014: RollingStoned.

Op 20 april 2017 – niet toevallig op 420 dus haha – is de naam door juridisch protest van de Britse roedel geldwolven muziekgroep The Rolling Stones van RollingStoned veranderd in CNNBS. In plaats van een advocatengevecht met de steenrijke band aan te gaan, is er gekozen voor een geweldige nieuwe naam: CNNBS.

Dat staat voor cannabis, maar dan lekker makkelijk en kort, zonder de klinkers zoals je ziet.

Waarom

CNNBS wil informeren, amuseren en liefst ook activeren. Want het is van groot belang dat de wondere wereld van wiet & hasj volledig genormaliseerd wordt. Dus niet straffen en criminaliseren, maar dereguleren en uiteindelijk helemaal vrijgeven! De makers houden zich verre van grootschalige hennepteelt en criminele activiteiten, maar pleiten elke dag hartstochtelijk voor meer begrip en een vrij en gelukkig leven voor de cannabisplant en haar trotse eigenaar!

Sinds 1 november 2016 publiceert de uitgever van CNNBS, JoSa Media in Haarlem Hempcity, een aparte website over alles wat met medicinale cannabis te maken heeft, inclusief een lezersforum: Mediwietsite & Mediwietforum.

Colofon

Zonder de volgende mensen zou CNNBS.nl bij lange na niet zo interessant en leuk zijn:

Sanne van Schie (Founding Father / hoofdredacteur kweken / CNNBS SHOP)
Joop Mestrom (Founding Father / hoofdredacteur nieuws / advertentieverkoop)

Martijn van der Jagt (webmaster/content manager Mediwietsite & Mediwietforum)

Beeld: (stock)fotografie: Shutterstock

Disclaimer

CNNBS doet zijn uiterste best om geen auteursrechten te schenden. Mocht je desondanks vinden dat we de ongeschreven internetregels hebben overtreden en beeld of tekst op oneigenlijke wijze publiceren, neem dan via het contactformulier contact op met ons. Indien je gelijk hebt aarzelen wij niet om onze fout toe te geven, en verwijderen we het materiaal direct van de website(s). Bij voorbaat ook onze welgemeende excuses.

CNNBS en Mediwietsite zijn online publicaties van:

JoSa Media
Kennemerplein 20
2011 MJ Haarlem

Kamer van Koophandel inschrijfnummer: 59604069

BTW nummer: NL853565259B01