CNNBS.nl is het online informatie- en entertainmentplatform voor blowers & growers in Nederland en zelfs Vlaanderen. Op zich is het zo dat je 18 jaar of ouder moet zijn om van deze website te genieten, dus vooruit: je moet 18+ zijn om met je muis of vinger door de content en advertenties te scrollen!

Wat?

CNNBS (voorheen RollingStoned) is het online platform voor iedere cannabis minded Nederlander en Vlaming. Van mensen die sporadisch op een festival wel eens van een lekker jointje genieten tot en met de doorgewinterde hobbykweker… iedereen die een groen hart heeft is welkom op de website. CNNBS biedt je dagelijks je verse portie (cannabis)nieuws, scherpe columns van mensen die echt weten hoe het zit of zomaar een plezant verhaaltje met je delen, leerzame doe-het-zelf kweekinformatie voor de <5 plantenliefhebber, actueel producten nieuws, filmpjes en een aardige, zeg maar gerust behoorlijke portie humor, wanneer dat gepast is!

Wie?

CNNBS komt niet zomaar pardoes uit de lucht vallen. De oprichters, zelf noemen ze zich liever Founding Fathers, hebben een rijk verleden binnen de cannabismedia. Zo was de ene ooit de allereerste hoofdredacteur van Highlife (1991-1996) en de allerlaatste hoofdredacteur van EssensiE (2010-2012), en de andere maar liefst twaalf jaar lang de artdirector/vormgever en horoscoopschrijver van laatstgenoemd cannabistijdschrift. Na het overlijden van EssensiE in crisisjaar 2012 begon het bij beide heren te borrelen en ziedaar vanaf Nieuwjaar 2014: RollingStoned!

Op 20 april 2017 is de naam door juridisch protest van de Britse band The Rolling Stones van RollingStoned veranderd in CNNBS. In plaats van een naamgevecht met de Britse band aan te gaan is er gekozen om energie positiever in te zetten voor een succesvolle lancering van een geweldige internationaal interessante nieuwe naam: CNNBS. Das Cannabis, maar dan lekker makkelijk en kort zonder de klinkers.

Waarom

CNNBS wil informeren, amuseren en liefst ook activeren. Want het is van groot belang dat de wondere wereld van wiet & hasj volledig genormaliseerd wordt. Dus niet straffen en criminaliseren, maar dereguleren en uiteindelijk helemaal vrijgeven! De makers houden zich verre van grootschalige hennepteelt en criminele activiteiten, maar pleiten elke dag hartstochtelijk voor meer begrip en een vrij en gelukkig leven voor de cannabisplant en haar trotse eigenaar!

Colofon

Zonder de volgende mensen zou CNNBS.nl bij lange na niet zo interessant en leuk zijn:

Sanne van Schie (Founding Father)
Joop Mestrom (Founding Father)

Martijn van der Jagt (webmaster/content manager Mediwietsite & Mediwietforum)

Disclaimer

CNNBS doet zijn uiterste best om geen auteursrechten te schenden. Mocht je desondanks vinden dat we de ongeschreven internetregels hebben overtreden en beeld of tekst op oneigenlijke wijze publiceren, neem dan via het contactformulier contact op met ons. Wij zullen niet aarzelen om onze fout toe te geven indien je gelijk hebt, en zullen het materiaal direct van de website verwijderen. Bij voorbaat welgemeende excuses.

CNNBS is een online publicatie van:

JoSa Media
Kennemerplein 20
2011 MJ Haarlem

K.v.K. 59604069