Heb je een gouden tip of vraag voor de redactie? Vind je dat wij beslist ergens aandacht aan moeten besteden? Wil je op de website pronken met een kweekverslag, of een superdope foto van je favoriete hobby voor de rubriek ‘Ik & Mijn Plant’ (*!)? Heb je een dringende kweekvraag aan onze expert Lieve Muna, of een zit je met een juridische vraag aan Mr. Veldman in je maag?

Wordt de site bij jou niet goed weergegeven of irriteer je je ergens aan? Dan horen we het ook graag, we zijn namelijk constant (lees: alleen als het écht nodig is 😉 ) bezig om CNNBS.nl te verbeteren. Geintje, we willen jouw CaNNaBiS ervaring uiteraard zo mooi en zo leuk mogelijk te maken dus laat het ons gerust weten als je iets dwars zit of zo. Krop het niet op maar…
..laat het ons zonder scrupules (das een moeilijk woord om te zeggen: zonder schroom of schaamte) weten via onderstaand contactformulier!

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, gif, jpg, jpeg, png, psd, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

    * De rubriek ‘Ik en mijn plant’ bestaat niet meer (helaas, er stonden te veel halfnaakte dames met wietplanten in, dat kon echt niet meer. Nieuwe inzendingen zijn overigens nog steeds gewoon welkom uiteraard).