Online adverteren op www.CNNBS.nl is eenvoudig, lucratief, transparant en eerlijk. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen, gebaseerd op CPM (Cost Per Mille).

Homepage CPM-banners

CPM wil zeggen dat er controleerbaar wordt afgerekend op basis van het x-aantal 1.000 pageviews  maal de prijs van de betreffende banner.

Voorbeeld: u koopt een banner met een CPM van 3 euro. Indien CNNBS.nl in die maand 100.000 pageviews scoort, bedragen de advertentiekosten 300 euro (100 x 3). Bij 50.000 bekeken pagina’s betaalt u 150 euro, enzovoorts. Eenvoudig gesteld: voor elke duizend bezoekers die uw advertentie zien betaalt u 3 euro. Bovendien geldt er voor iedere banner een maximumprijs. Alle pageviews boven die maximumprijs zijn dus gratis!

Uiteraard is het ook mogelijk om met een vooraf bepaald advertentiebudget te adverteren, in plaats van een maandcontract af te sluiten. U kiest dan de gewenste banner met bijbehorende CPM en uw advertentie is automatisch net zolang zichtbaar op de website totdat het budget op is.

Online adverteren is volkomen transparant, in tegenstelling tot bijvoorbeeld printmedia (tijdschriften/kranten), die vaak van alles kunnen roepen over oplagecijfers en lezersbereik. Bij het afsluiten van een advertentieovereenkomst met CNNBS.nl ontvangt u van ons een inlogcode, waarmee u zelf het aantal pageviews van uw advertentie kunt controleren!

Bovendien geldt er voor iedere banner een maximumprijs. Alle pageviews boven die maximumprijs zijn dus gratis!

Extra’s en overige mogelijkheden

Naast het adverteren met een banner op de homepage CNNBS.nl (vraag de tarieflijst aan via onderstaand contactformulier voor prijzen en formaten), is het ook mogelijk om een advertentie  te kopen op een van de overige (single) pagina’s van de website. Zo is het mogelijk om uw naam, product of dienst te verbinden aan een populaire cannabisrubriek, specifieke columnist of een bepaalde lifestylepagina. Of om onder elk artikel te staan dat er wordt gelezen…

Het is desgewenst mogelijk dat wij voor u een banner ontwerpen indien uw niet over eigen advertenties beschikt. Informeer naar de mogelijkheden, CNNBS.nl denkt graag mee met haar adverteerders!

Exclusief voor haar adverteerders bieden wij de mogelijkheid om enkele producten te stallen in de SHOP op CNNBS. Onderverdeeld in 4 categorieën: SMART – HEAD – SEED – en TUIN. Met directe links naar uw eigen webwinkel of naar die van een  leverancier/wederverkoper van uw product. En helemaal gratis bovendien!

Regelmatig schrijven wij ook in redactioneel verband over producten van onze adverteerders. Eveneens een extra en gratis service die is inbegrepen bij het afnemen van een banner.

Interesse?

Neem contact op via onderstaand formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, gif, jpg, jpeg, png, psd.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.