Online adverteren op CNNBS.nl is eenvoudig, lucratief, transparant en eerlijk. Wij hanteren aantrekkelijke prijzen, gebaseerd op CPM (Cost Per Mille) + het aantal pageviews en zónder langlopende contracten.

CPM-banners

CPM wil zeggen dat er controleerbaar wordt afgerekend op basis van het X-aantal 1.000 pageviews maal de prijs van de betreffende banner.

Voorbeeld: u koopt een banner met een CPM van 3 euro. Indien CNNBS.nl in die maand 100.000 pageviews scoort, bedragen de advertentiekosten 300 euro (100 x 3). Bij 50.000 bekeken pagina’s betaalt u 150 euro, enzovoorts. Eenvoudig gesteld: voor elke duizend bezoekers die uw advertentie zien betaalt u 3 euro. Bovendien geldt er voor iedere banner een maximumprijs. Alle pageviews boven die maximumprijs zijn dus gratis!

Online adverteren is volkomen transparant. Bij het afsluiten van een advertentieovereenkomst met CNNBS.nl ontvangt u van ons desgewenst ook een inlogcode, waarmee u zelf het aantal pageviews en clicks van uw advertentie kunt controleren.

Zoals gezegd werken we niet met langlopende contracten; opzeggen van de advertentie kan altijd met inachtneming van de lopende kalendermaand.

Bovendien geldt er voor iedere banner een maximumprijs. Alle pageviews boven die maximumprijs zijn dus gratis!

Extra’s en overige mogelijkheden

Door het adverteren met een banner op CNNBS.nl (vraag de tarieflijst aan via onderstaand contactformulier voor prijzen en formaten), bouwt u met een advertentie op het grootste cannabisplatform van de Lage Landen natuurlijk ook naamsbekendheid op onder een specifieke doelgroep die reeds duidelijk in cannabis geïnteresseerd is.

Hierdoor creëert u een zogeheten top of mind positie bij de consument en wanneer deze tot aankoop overgaat – hetgeen natuurlijk lang niet altijd tijdens het lezen is – zal hij eerder aan bekende merken denken dan aan onbekende merken…

Met andere woorden: adverteren draait niet uitsluitend om directe sales d.m.v. clicks op een banner, maar is op CNNBS.nl – met maandelijks zo’n 150.000 unieke bezoekers en een half miljoen pageviews – ook branding van uw merk!

Het is desgewenst mogelijk dat wij voor u een banner ontwerpen indien uw niet over eigen advertenties beschikt. Informeer naar de mogelijkheden, CNNBS.nl denkt graag mee met haar adverteerders!

Exclusief voor haar adverteerders bieden wij de mogelijkheid om enkele producten te stallen in de SHOP op CNNBS. Onderverdeeld in 4 categorieën: SMART – HEAD – SEED – en TUIN. Met directe links naar uw eigen webwinkel of naar die van een  leverancier/wederverkoper van uw product. En helemaal gratis bovendien!

Regelmatig schrijven wij ook in redactioneel verband over producten van onze adverteerders. Deze zogeheten content marketing is eveneens een extra en gratis service die is inbegrepen bij het afnemen van een banner.

Interesse?

Neem contact op via onderstaand formulier

  • Sleep bestanden hierheen of
    Toegestane bestandstypen: doc, docx, pdf, txt, gif, jpg, jpeg, png, psd, Max. bestandsgrootte: 10 MB, Max. aantal bestanden: 3.
    • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.