(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Amnesiac Automatic

De wietsoort Amnesia is zeer gewild vanwege de heerlijke hazy citrussmaak en het intense opgewekte effect. Het kan echter wel een lastige wietsoort zijn voor beginnende thuiskwekers. Enter Amnesiac Automatic: deze heerlijke en energieke Amnesia is door iedereen gemakkelijk te kweken.

Amnesia wietsoorten zijn al jaren immer populair in Nederland. Ze zijn geliefd vanwege heerlijke zoete en kruidige citrus terpenen en het hoge THC-gehalte. Daarmee bezorgen ze cannabisliefhebbers een vrolijke en opgewekte high, die focus en motivatie brengt en de creativiteit stimuleert.

Als sativa dominante hybride, zijn Amnesia soorten echter niet de makkelijkste wietplanten voor beginnende thuiskwekers. Zelfs gevorderden kunnen moeite hebben met de grote strek, en daardoor hoge planten en lange bloeifase van Amnesia-soorten.

Amnesiac Automatic

Enter Amnesiac Automatic van Spliff Seeds. Een Amnesia die min of meer gemaakt is voor beginnende thuiskwekers en die het ook buiten in de zomer fantastisch doet in Nederland. Als autoflower bloeit Amnesiac namelijk helemaal vanzelf, en kun je 10 tot 12 weken na het ontkiemen van de zaadjes al gaan oogsten. Zonder compromissen op het gebied van smaak en effect.

Spliff Seeds creëerde Amnesiac Automatic door hun beste Amnesiac fenotype te kruisen met hun best presterende autoflower wietsoort. Het veredelde nageslacht van deze kruising werd Amnesiac Automatic, een uniforme en homogene sativa die iedereen kan kweken. De korte cyclus van 10 tot 12 weken van zaadje tot oogst zorgt ervoor dat je zowel binnen als buiten meerdere keren per jaar kunt oogsten.

Amnesiac Automatic planten bereiken een gemiddelde hoogte en maken in de bloeifase langgerekte dikke toppen. Het zijn karakteristieke kaarsvormige sativa toppen met een uitzonderlijke harsproductie. De toppen zitten met andere woorden vol met plakkerige kristallen, en 350 tot 400 gram per vierkante meter is dan ook geen uitzondering. Om deze opbrengsten nog verder op te voeren word je als beginner aangeraden om ook maar meteen wat plantentraining te oefenen.

Lekker, creatief en medicinaal

Ook als autoflower brengt Amnesiac je een échte sativa high. De gedroogde toppen hebben heerlijke frisse citrus en sinaasappel terpenen en zijn een lust voor de longen. Of je ze nou verdampt of gewoon rookt, het effect is een en al opwinding dankzij een zeer hoog THC-gehalte.

Amnesiac Automatic is dan ook een geweldige wietsoort om overdag van te genieten. Ze geeft energie en maakt euforisch en stimuleert de creativiteit. Geen bankhanger dus maar een wietsoort die focus en motivatie brengt, en daarmee je energieniveau verhoogt. Niet alleen ideaal voor beginners dus maar ook voor feestjes en andere sociale settings.

Medicinaal gezien helpt Amnesiac je van misselijkheid af, en stimuleert het de eetlust.

  • Soort: sativa dominante autoflower
  • Genotype: Amnesiac (Anmesia, Super Silver Haze), ruderalis
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 10 tot 12 weken
  • Geur/smaak: citrus, sinaasappel, Amnesia
  • Effect: opgewekt, energiek, creatief
  • Medicinaal: goed tegen misselijkheid, stimuleert de eetlust
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertentie)