(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De sativa dominante Amnesiac heeft de unieke eigenschappen van een bijzonder Amnesia fenotype, waar alleen stekken van bestaan. In combinatie met de kruidige zoete smaak van de THC knaller Super Silver Haze, is Amnesiac een wietsoort waar Haze en Amnesia liefhebbers hun groene vingers bij aflikken.

Amnesiac is een kruising op basis van een bijzonder Amnesia fenotype, waar alleen stekken van bestaan. Dit fenotype is het resultaat van een fortuinlijke kruising tussen Amnesia en Neville’s Haze. Haar eigenschappen in wietzaden vangen, bleek echter een lastige opgave. Een bekend probleem is namelijk dat het nageslacht van twee Amnesia wietplanten eigenlijk altijd instabiel blijkt.

Amnesia x Super Silver Haze

Om dit op te lossen hebben de zadenmakers van Spliff Seeds de Amnesia niet met een andere Amnesia gekruist, maar met Super Silver Haze. Super Silver Haze is immers niet alleen ontzettend lekker, het is ook de voorouder van Amnesia zelf. Super Silver Haze paste dus als gegoten in het kweekprogramma van Amnesiac.

Het resultaat is Amnesiac: een unieke Amnesia / Super Silver Haze kruising die voor 90% stabiel is, met een zeer hoog THC percentage en een smakelijke zoete, kruidige Haze-smaak. Amnesiac heeft zoals je mag verwachten een sterke sativa invloed, en dus ook een natuurlijke neiging om flink te groeien. Buiten kunnen Amnesiac planten tot drie meter hoog worden. Binnen worden ze ongeveer 1,60 meter wanneer je ze ongetraind laat groeien.

High voor lichaam en geest

De bloeifase van Amnesiac duurt tussen de 9 en 11 weken, en levert harde en zware toppen op. Amnesiac bladeren hebben smalle wijd geplaatste bladvingers, en laten veel licht door zodat ook lagere toppen goed kunnen ontwikkelen. Knippen is gemakkelijk, door een uitstekende blad/bud-verhouding (veel bud, weinig blad). Amnesiac toppen laten een sterke wierook-achtige geur los, met zoete tonen van citrus. Amnesiac combineert een zware body-stone met een sterk psychoactieve werking.

  • Soort: sativa dominante haze-soort
  • Genotype: (Amnesia x Neville’s Haze), Super Silver Haze
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 9 – 11 weken
  • Smaak: sterke haze-smaak, citrus, wierook
  • High: sterke psychoactieve high
  • Hoogte: binnen 1,60, buiten tot 3 meter
  • Zadenbedrijf: Spliff Seeds
(advertenties)