(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Milky Dreams

Hoewel de eigenschappen van de nieuwe Green House strain Milky Dreams een natte droom zeker rechtvaardigen, is de wietsoort daar toch niet naar vernoemd. De naam slaat namelijk op de bijzondere genetica, want Milky Dreams is een hybride kruising tussen een geselecteerde Mother’s Milk plant en Green house’ eigen Persian Pie.

Dromen zijn meestal bedrog maar Milky Dreams is levensecht en kun je gewoon zelf kweken als je wil. En dat wil je waarschijnlijk wel als je weet wat voor heerlijke wiet de nieuwe wietsoort kan produceren. De strain maakt namelijk dikke en spijkerharde toppen aan die fonkelen met duizenden trichomen. Trichomen die rijkelijk gevuld zijn mogen we wel zeggen, want het THC gehalte is maar liefst 25%!

En als je daar nog geen natte droom van krijgt dan krijg je die misschien wel van de intens fruitige smaken van citroen en bananen. Fruitige smaken die in combinatie met de romige aroma’s Mothers Milk niet onderdoen voor die van een heerlijke bananenmilkshake.

Milky Dreams = Mother’s Milk x Persian Pie

Om de extreem fruitige wietsoort Persian Pie wat romiger te maken, kruisten de zadenspecialisten van Green House die met een speciaal geselecteerde Mother’s Milk van Bodhi Seeds. Het resultaat is een zeer zoete en  fruitige wietsoort, met een vleugje OG op de achtergrond en een romige nasmaak om het af te maken.

Als hybride leunt Milky Dreams net iets meer naar de indica kant van het spectrum, maar met een 40% sativa / 60% indica verhouding is het effect toch zeer gebalanceerd. Gebalanceerd doch zeer intens door het hoge THC-gehalte. Je mag een krachtig lichamelijk en sterk mentaal effect van de wietsoort verwachten. De fruitige terpenen zijn daarbij een opwekkende aanvulling op de ontspannende effecten van de OG voorouders van Milky Dreams.

Als plant is Milky Dreams ook een droom om in je kweektent of -kast te hebben. Ze groeien uitbundig en ongetrainde planten nemen de vorm aan van een mooie kerstboom, maar dan wel een met een dikke hoofdtop in plaats van een piek! Deze wordt omringd door vele zijtakken met eveneens zeer compacte zijtoppen, die de hoofdcola echter nooit voorbij zullen groeien. Als je grote planten kweekt, dan zul je wellicht merken dat sommige toppen enige ondersteuning nodig hebben.

  • Soort: hybride wietsoort (40% sativa, 60% indica)
  • Genotype: Mother’s Milk, Persian Pie
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: OG, citrus, banaan, romig en zoet
  • Effect: sterk hybride effect, 25% THC(!), lichamelijk ontspannen, mentaal opwekkend
  • Zadenbedrijf: Green House Seed Company
(advertentie)