(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Triton Biscotto Lime

Triton Biscotto Lime brengt je het beste van de genetische evolutie van wietsoorten van vandaag de dag. Ze deelt haar genen met een van de nieuwste cupwinnaars uit de Cookies-familie, heeft een genereus THC-gehalte tot wel 22%, en smaakt als een luxe dessert waar ze bij Michelin nog een puntje aan kunnen zuigen. 

Sommige kruisingen zijn zo veelbelovend dat je ze gewoon moét proberen. Triton Biscotto Lime is zo’n gezegende wietsoort. Een creatie die gemaakt werd door een van de meest recente cupwinnaars uit de Girl Scout Cookies familie, namelijk Oreo Mintz, te kruisen met de fris zoete Lemon Tree. Twee wietsoorten waar de moderne cannabisliefhebber graag voor in de rij staat, en die samen dit licht sativa dominant juweeltje hebben opgeleverd.

Intense smaaksensatie

De naam Triton Biscotto Lime doet alleen al watertanden. Het is een hybride met een lichte sativa overhand die slechts een bloeiperiode van zo’n acht weken doormaakt. De trichoomproductie draait op volle toeren en toppen zijn dan ook al vroeg in de bloeifase met een vette laag trichomen bedekt. Tegen het einde van de cyclus resulteert dit in prachtige compacte toppen met een THC-percentage van zo’n 22 procent.

Zorg voor een goed functionerend koolstoffilter want Triton Biscotto Lime produceert een sterke en indringende geur. Het is het voorteken van een wietsoort met een intense smaak en een traktatie waar je geen genoeg van krijgt. Vooral niet omdat het energieke en euforische effect perfect zijn voor iedere sociale of creatieve gelegenheid.

Triton Biscotto Lime

Genetische kampioen

In Nederland kun je Triton Biscotto Lime alleen binnen kweken, waar de ideale condities de ongekende kwaliteit waarborgen. Buiten doet komt ze tot haar volle recht in een warm mediterraans klimaat. Binnen is ze echter gemakkelijk te kweken, en groeit ze weelderig in luchtige aardemengsels of hydrologische mediums. Van licht kan deze soort geen genoeg krijgen, en beloont je dan ook graag met haar dikke plakkerige en felgroene toppen.

Na het drogen en een goede rijping wordt duidelijk waarom deze strain een genetische kampioen is. Het aroma en de smaak zijn een subtiele mix van zoete aardse smaken met een frisse vleug citrus. Ze doet je denken aan een bijzonder dessert met een frisse citroenbasis van een sterrenchef. Gecomplementeerd met een vleugje Diesel is het een hoogst verslavende smaak waar je geen genoeg van krijgt.

  • Soort: hybride met een lichte sativa overhand
  • Genotype: Oreo Mintz, Lemon Tree
  • Geslacht: gefeminiseerd (ook als autoflower beschikbaar)
  • Bloeitijd: 8 weken
  • Geur/smaak: romig snoep, citrus, dessert
  • Effect: sociaal en euforisch
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.nl
(advertentie)