(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Apollo Black Cherry

Als je voor je volgende kweekronde eens iets geheel nieuws wil kweken, dan ben je bij Apollo Black Cherry absoluut aan het juiste adres. Deze driewegkruising tussen Apollo 13, Black Cherry Cheesecake en Cherry AK47 combineert namelijk de zeldzame Black Cherry smaken met een zeer hoog THC-percentage en dito opbrengst.

Apollo Black Cherry is een van de nieuwste ‘superior’ wietsoorten van SeedStockers, waarin je alleen de beste genetica aantreft. En als we het dan toch over genen hebben; daar heeft Apollo Black Cherry nogal wat van. Apollo 13, Black Cherry Cheesecake en Cherry AK47 werden immers voor deze creatie uit de kast gehaald. Deze wietsoorten werden geselecteerd om een ongebruikelijk terpenenprofiel te creëren, dat de unieke kersensmaak heeft opgeleverd.

Apollo (13), Black (Cherry Cheesecake), Cherry AK47

Genetisch is de soort met zoveel verschillende invloeden een typische hybride geworden. De opbrengsten zijn dan ook net zoals het THC-gehalte hoog, terwijl de bloeiperiode toch maar gemiddeld lang duurt. Na  slechts negen weken bloeien kun je dan ook al van de vruchten van je noeste arbeid genieten. Vruchten dus met de bijzondere kersensmaak en een gulle laag welriekende kristallen.

De hybride afkomst van Apollo Black Cherry, zorgt voor planten met een sterke groeikracht, die gemakkelijk door beginners gekweekt kunnen worden. De stevige stammen en takken vormen een mooi geraamte voor de productie en draagkracht van de toppen.

Heerlijke ontspanning

De bladeren houden het midden tussen ranke sativa en dikke indica bladeren. Ze laten genoeg licht en lucht door om je planten niet te verstikken maar zijn ook groot genoeg om iedere kweekruimte mooi op te vullen. En wanneer het tijd wordt om te knippen zitten ze echter niet te veel in de weg, dankzij een mooie blad-budverhouding. Er groeien namelijk hoogstens wat kleine blaadjes uit de toppen, waardoor het klusje bijna leuk wordt.

Als je je opbrengst na het knippen even de tijd geeft om te rijpen (curen), dan wacht je een heerlijke oogst met een ongebruikelijke kersensmaak. De aardse, zoete maar ook kruidige terpenen en het hoge THC percentage, zorgen voor een heerlijke smaak maar ook zeker een lekker effect. Je wordt er namelijk zwaar ontspannen van en stress en spanningen verdwijnen snel naar de achtergrond. Perfect voor een heerlijk avondje chillen met of zonder film op de achtergrond.

  • Soort: hybride wietsoort
  • Genotype: Apollo 13, Black Cherry Cheesecake, Cherry AK47
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geur/smaak: aards, kruidig, kersen
  • Effect: ontspannen
  • Zadenbedrijf: SeedStockers
(advertentie)