(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Het zou zomaar kunnen dat Serious Seeds met KaliBubba zijn beste wietsoort heeft afgeleverd. Althans, dat vonden de eerste kwekers van de reguliere kruising tussen Kali Mist en Bubble Gum. ‘De beste resultaten die ik ooit gehaald heb!’

KaliBubba is geen wietsoort uit Californië en ook geen Bubba Kush kruising. In tegenstelling zelfs want KaliBubba is een echte Hollandse creatie. Een wietsoort van Serious Seeds op basis van hun eigen wietsoorten Kali Mist en Bubble Gum. Oorspronkelijk gemaakt als promozaden om weg te geven, maar door de fantastische feedback heeft KaliBubba nu een vaste plek in de Serious Seeds collectie.

Regulier het beste resultaat

Geen nieuwe Amerikaanse wiet dus maar klassieke old school genetica voor ‘de beste resultaten die ik ooit gehaald heb!’. ‘Dit is de beste wietsoort van Serious Seeds’, schreven kwekers nadat ze de zaden gekweekt hadden. Het was duidelijk dat KaliBubba beter was dan Serious Seeds in eerste instantie dacht – en dus kreeg de soort een vaste plek op de menukaart van het zadenbedrijf.

KaliBubba is vooralsnog alleen als reguliere variant verkrijgbaar, en heeft dus zelfs bij erg veel stress geen last van hermafrodiete trekjes. Een uitstekende keuze dus om bijvoorbeeld een moederplant van te maken en je eigen stekken mee te produceren.

Qua opbrengst is KaliBubba een echte krachtpatser. De Kali Mist genetica zorgt ervoor dat de planten snel en uitbundig groeien. Zo snel zelfs dat je wordt aangeraden om deze planten niet langer dan drie weken te laten groeien. In een kweektent of -kast met een beperkte hoogte kun je zelfs met één groeiweek wegkomen.

CNNBS2023

Ondanks een verkorte groeitijd mag je van KaliBubba een grote oogst verwachten. De lange takken dragen grote en zware toppen, die bedekt zijn met een gulle laag plakkerige kristallen. Je kweekruimte zal ruiken naar de zoete geur van Bubble Gum, gecombineerd met het kruidige aroma van Kali Mist.

Wil je wel een KaliBubba moederplant of een regulier binnentuintje, dan heb je geluk! Als CNNBS lezer krijg je namelijk 25 procent korting bij Serious Seeds. Gebruik daarvoor de code CNNBS2023 bij het afrekenen van je bestelling.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Kali Mist, Bubble Gum
  • Bloeitijd: niet bekend, oogsttijd buiten eind oktober
  • Geslacht: regulier
  • Opbrengst: XXL
  • Geur/smaak: zoet, Bubble Gum, kruidig
  • Zadenbedrijf: Serious Seeds
(advertentie)