(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Purple Berry Muffinz

Start je binnenkweekseizoen dit jaar met Purple Berry Muffinz. Deze hybride werd namelijk speciaal gemaakt voor de binnenkweek, door Sensi Seeds én de Humboldt Seed Company samen. Met een geringe hoogte en korte bloeitijd is Purple Berry Muffinz geknipt voor iedere kweekruimte. De zoete snoepgeur en intense Diesel-ondertoon maakt het een heerlijke traktatie voor ieder moment van de dag.

Purple Berry Muffinz is een ideale wietsoort om binnen te kweken en een creatie van twee van de bekendste zadenbanken ter wereld. Sensi Seeds en de Humboldt Seed Company staken hun koppen bij elkaar om deze snelle en compacte hybride voor je te maken. Een pure 50/50% indica/sativa hybride die lekker compact blijft en soms al na 45 dagen bloeien geoogst kan worden.

Purple Bud, Blueberry Muffin en Zkittlez

Sensi en Humboldt maakten Purple Berry Muffinz gezamenlijk voor Sensi’s Breeding Grounds Project. Ze kruisten Sensi’s Purple Bud daarvoor met de prijswinnende Amerikaanse cultivars Blueberry Muffin en Zkittlez. Het resultaat is een heerlijke compacte hybride met een korte bloeitijd, die zich daardoor als een vis in het water voelt, in zelfs de kleinste kweekkastjes.

Een compacte wietsoort maakt je binnenkweek een stuk makkelijker, en zeker als je maar een lage kweekruimte hebt. Maar kweekgemak en een korte bloeifase zijn niet de enige redenen om voor Purple Berry Muffinz te kiezen. Zoals je aan de naam wellicht al hoort, heeft de strain je namelijk ook veel te bieden op het gebied van kleur en fruitige zoete smaken.

Om te beginnen is de wietsoort Purple Berry Muffinz namelijk een kleurrijke lust voor het oog. De toppen zijn compact en bedekt met een veelheid aan dikke en plakkerige kristallen, waardoor ze er ijzig potent uitzien. De toppen zijn overwegend olijfgroen maar worden versierd door een mooie paarse tint, die aan het einde van de bloeifase ook in de toppen zelf kruipt.

Korte bloei, zoete smaken

Als ideale binnenwietsoort hebben Sensi en Humboldt hun best gedaan om de bloeifase van Purple Berry Muffinz kort te houden. En dat is gelukt want hoewel ongeveer de helft van haar genen van sativa-voorouders komt, hoeft deze wietsoort toch maar 55 dagen te bloeien. In sommige gevallen zelfs maar 45 dagen!

Op het gebied van smaak en effect balanceert Purple Berry Muffinz mooi op de rand tussen indica en sativa. De geur in de bloeifase is bloemig en zoet, terwijl de wiet na het drogen een heerlijke snoepgeur met potente Diesel-ondertonen loslaat. Het smaakprofiel bij het roken is zelfs nog wat indrukwekkender, want daarbij worden ook sterke bloemige en subtiele tonen van exotisch sandelhout en romige koekjes gemeld.

Purple Berry Muffinz is verder een wietsoort om op ieder moment van de dag van te genieten. Het gebalanceerde hybride-effect is niet overweldigend sterk maar wel overweldigend prettig. In het begin merk je een verheffende head high die geleidelijk overgaat in een rustgevende en lichamelijke indica-ontspanning.

  • Soort: pure 50/50% sativa/indica hybride
  • Genotype: Purple Bud, Blueberry Muffin, Zkittlez
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 45 tot 55 dagen
  • Geur/smaak: romig zoet, snoep, sandelhout, koekjes
  • Effect: gebalanceerd effect, eerst opbeurend en later ontspannen
  • Zadenbedrijf: Humboldt en Sensi Seeds
(advertentie)