(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Mimosa x Orange Punch

Denk voor je eerstvolgende kweekronde eens aan Mimosa x Orange Punch. Deze indica is volgens degenen die hem getest hebben namelijk de droom van elke kweker, en tikte in het laboratorium zelfs de 30% THC aan. Tel daar een prachtig kleurrijk uiterlijk, zware opbrengst en heerlijke zoete fruitsmaken bij op en je snapt waarom kwekers én blowers over deze wietsoort dromen. 

Maak kennis met een geheel nieuwe wietsoort van de zadenmakers van Barney’s Farm. Ze maakten de droomstrain door Orange Punch te kruisen met Mimosa Evo, de sensatie van 2020. Gecombineerd en veredeld tot Mimosa x Orange Punch, kwamen ze tot een verbluffend snelle en indica dominante traktatie voor al je zintuigen.

Zinnenprikkelende Mimosa x Orange Punch

Bèta-caryofylleen, linalool en limoneen zijn de meest voorkomende terpenen in de toppen van deze wietsoort van Barney’s Farm. Samen zorgen ze ervoor dat de wiet een sensationele en zoete citrussmaak heeft, die sterk doet denken aan mandarijnen en snoepjes. Door de inmenging van van Orange Punch is hiervoor geen gram op de efficiëntie ingeleverd, want de verbazingwekkende productie is al net zo sterk als die van de Mimosa Evo alleen.

De zinnenprikkelingen houden echter niet op bij de heerlijke smaak en productie, want Mimosa x Orange Punch blinkt ook zeker qua uiterlijk of bag appeal uit. De toppen zijn zeer compact en krijgen in de bloeifase verschillende elegante paarse tinten. Het is volgens het zadenbedrijf zelfs een van de meest kleurrijke planten uit hun Cali collectie.

Mimosa x Orange Punch

Grote opbrengst en 30% THC!

Als voornamelijk indica is Mimosa x Orange Punch verder een goede commerciële wietsoort. De planten zijn erg stevig en produceren meerdere grote harde en vooral zware toppen. De bloeifase duurt daarbij maar 55 tot 60 dagen, en dat levert je onder de juiste omstandigheden maar liefst 700 gram per vierkante meter op! Geen wonder dat de soort als droom voor iedere kweker bestempeld werd.

Met de harsproductie van deze planten is ook niets mis. De toppen zijn er van boven tot onder mee bedekt en plakken ervan. Dit maakt niet alleen het knippen van je oogst een eitje, maar zorgde er ook voor dat deze heerlijke sinaasappel-, snoep- en mandarijnenwiet getest werd op maar liefst 30% THC!

  • Soort: voornamelijk indica (65% indica, 35% sativa)
  • Genotype: Mimosa Evo, Orange Punch
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 55 tot 60 dagen
  • Geur/smaak: citrus, snoep, mandarijn, zoet
  • Effect: euforisch, blij, opgewekt
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)