(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Sorbet #4

Wat is er lekkerder dan een ijskoude sorbet op een zonnige zomerdag in 2024? Juist, de verfrissende frosty nugs van Sorbet #4. Deze wietsoort kreeg namelijk een ijzige laag trichomen van Gorilla Glue #4, en een zoete en fruitige bessen smaak van Sorbet. De toppen zijn dik en zilverkleurig van de kristallen!

Met dikke toppen en een bijna zilveren laag trichomen, is Sorbet #4 is een absolute favoriet in het kamp van DNA Genetics. De veredelaars konden het echter kennelijk niet eens worden over de naam, want hoewel de wietsoort gewoon Sorbet nummer 4 heet, kreeg ze ook een bijnaam mee. Die luidt Silverback en slaat natuurlijk op het formaat, de GG #4 genetica en de zilveren kleur.

Gorilla Glue #4 x Sorbet

Sorbet #4 is een kruising tussen de wereldberoemde wietsoorten Gorilla Glue en Sorbet. In dit geval werd Gorilla Glue #4 als moederplant gebruikt, en is de clone only wietsoort Sorbet de vader. Gorilla Glue #4 is ook wel bekend als de originele Gorilla Glue soort ofwel Original Glue. Sorbet is een originele wietsoort van DNA Genetics zelf, met een fruitige zoete smaak van bessen.

Genetisch gezien is een indica dominante wietsoort met ongeveer 60% indica genen. De planten hebben dan ook een korte en bossige structuur en maken keiharde en compacte toppen aan. Met mooie grote bladeren neemt de plant gulzig licht en voeding op, wat resulteert in een grote opbrengst van 450 tot 500 gram per vierkante meter.

Sorbet #4 topje

Compact en frosty

De bloeifase van deze kruising tussen Gorilla Glue en Sorbet duurt gemiddeld 9 weken en aangeraden wordt om daar niet te lang mee te wachten. Zo krijgen de toppen wat meer tijd om uitzonderlijk groot te worden zonder aan opbrengst in te binden, en een veelheid aan trichomen te produceren. Na een korte droogperiode en een paar weken rustig curen, komt de zoete geur van vers fruit maximaal tot haar recht.

Bij het roken of verdampen van Sorbet #4 kom je erachter waarom Gorilla Glue en Sorbet zo gewild en geliefd zijn. De hoge concentratie aan THC en andere cannabinoïden maakt het een zeer sterke en smaakvolle wietsoort. De smaken zijn uitzonderlijk zoet en fruitig, en het effect is dankzij de GG#4 genetica verpletterend te noemen. Verwacht een ontspannen, vrolijk en uiteindelijk slaperig effect.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Gorilla Glue #4, Sorbet
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Geur/smaak: zoet, fruitig, bessen
  • Effect: ontspanning, vrolijk, slaperig, sterk effect!
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertentie)