(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Nog twee nachtjes slapen en dan barst het grote Spannabis wietfeest weer los in Barcelona! We wensen je alvast veel plezier én wiet als je gaat maar thuisblijvers kunnen de Spaanse kuststad ook extra voordelig in huis halen. Een van Barcelona’s grootste autoflowers is namelijk BCN Critical XXL Auto, en onder andere die wietzaden zijn er dit weekend in de beursaanbieding …maar die geldt dus ook voor thuisblijvers!

Mogen we je even voorstellen aan BCN Critical XXL Autoflower? Dit is een van Barcelona’s beste en grootste autoflowers als het op opbrengsten aankomt. Dat niet alleen  maar ook qua smaak is deze extra, extra large Critical niet te versmaden; de toppen zijn vet en plakkerig en geven een krachtig zoet aroma af.

Wie deze zomer nu eens een zoete maar vooral zware voorraad buitenwiet wil kweken, die kan dat extra voordelig doen met BCN Critical XXL Auto. Dat is namelijk een van de betere automatisch bloeiende opbrengers die er zijn, en niet voor niets razend populair in Spanje. En het THC percentage liegt er trouwens ook niet om, want dat is meer dan 22%.

Spannabis beursaanbieding óók voor thuisblijvers

Critical is dan ook een cannabisklassieker die meerdere cannabis cups wereldwijd wist te veroveren. De soort is berucht vanwege extreem krachtige effecten en een penetrante geur. Wie BCN Critical XXL Auto rookt proeft een volle zoetzure citrussmaak, die vrijwel direct gevold wordt door een sereen ontspannen effect.

Ter ere van Spannabis is de wietsoort uit Barcelona samen met nog 11 andere klassiekers, dit weekend in de beursaanbieding bij SeedStockers. BCN Critical XXL Auto en nog eens 11 andere klassiekers koop je op de beurs namelijk voor maar 2,00 euro per stuk dit weekend.

Maar goed, de deal is dus niet alleen voor bezoekers van Spannabis, want ook voor de thuisblijvers is de aanbieding gewoon geldig. Je vindt alle extra voordelige zaden op deze aanbiedingspagina van het zadenbedrijf. Wees er snel bij want de aanbieding loopt 25 maart weer af.

BCN Critical XXL Auto heeft zo’n 70 tot 75 dagen nodig om van zaadje tot opmerkelijk dikke toppen te komen. Binnen kun je het oogstgewicht nog verder opkrikken door deze dame dagelijks 20 tot 24 uur licht voor te schotelen, want daar reageert de soort erg goed op.

Toppen van BCN Critical XXL Auto zullen in de bloeifase al snel bedekt worden met een gulle laag plakkerige trichomen. Dat gaat buiten overigens bijna vanzelf, want veel werk zul je niet hebben aan deze temperamentvolle Spaanse.

BCN Critical XXL Auto

Eens gedroogd en gecured hou je heerlijke wiet over die bij het roken voor dikke blauwe wolken zorgt. De smaak is zoet, fris en ongecompliceerd lekker. Het effect begint met een ontspannen high gevoel dat overgaat in een lichamelijke body stone. Een uitstekende soort om wietolie van te maken of in een joint of verdamper van te genieten. Critical is een goede pijnbestrijder, stimuleert de eetlust en laat je slapen als een roos.

Kweek je liever met fotoperiode wietsoorten dan is er trouwens ook een BCN Critical XXL feminized versie. Deze is zelfs nóg iets krachtiger dan de autoflower variant, en het mooiste: ook deze koop je tot 25 maart in de aanbieding!

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: Kritikal Bilbo, Critical +, Critical Mass Auto
  • Bloeitype: autoflower
  • Cyclus: 70 tot 75 dagen
  • Aroma: zoetzuur, citrus
  • Effect: krachtige ontspannen body stone, houdt lang aan
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
(advertentie)