(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

“Beste mede Zamnesianen, miljarden en miljarden en miljarden worden uitgegeven aan middelmatige Amerikaanse wietsoorten. Het is belachelijk”, begint de parodie van een recente speech van Trump. De geestige video is afkomstig van Zamnesia, ter promotie van hun nieuwste USA wietsoort Monster Zkittlez, let’s check it out!

Een oproep om Amerikaanse wietsoorten weer geweldig te maken, afkomstig van de Trumpiaanse president van planeet Zamnesia. De video zingt de laatste tijd rond in de sociale netwerken van cannabis liefhebbers, en gaat over de nieuwste Amerikaanse genetica van Zamnesia. Monster Zkittlez zit eraan te komen en belooft de beste Amerikaanse strain aller tijden te worden. Als je de president van planeet Zamnesia mag geloven tenminste…

“Het wordt monsterlijk!”

Monster Zkittlez

Zonder gekheid, Zamnesia zegt met Monster Zkittlez een wietsoort gemaakt te hebben die alles heeft wat je maar van een wietsoort zou willen. Een indica dominante strain die je zintuigen niet alleen verleidt met een fenomenale smaak maar ook met monsterlijk grote toppen, een nóg grotere opbrengst en een bombastisch effect!

Uiteraard moet de wietsoort de beloftes nog waar zien te maken maar het belooft in ieder geval spectaculair te worden. Op zijn minst is Monster Zkittlez een wietsoort om dit jaar een kans te geven in je kweekruimte, al was het alleen maar vanwege de genetische achtergrond. Monster Zkittlez is namelijk het veredelde product van de fruitige en ontzettend potente wietsoorten Grape Ape en Grapefruit. Een zeer potente indica met een sterke fruitige smaak dus.

Het formaat en de opbrengst is volgens de beschrijving indrukwekkend. Binnen kun je oogsten tot 600 gram per vierkante meter verwachten, een hoeveelheid die ze buiten per plant kan opbrengen. Efficient is Monster Zkittlez ook, met een bloeifase van slechts 8 tot 9 weken kun je behoorlijk snel oogsten als je wil. Geef je Monster Zkittlez echter een week of twee extra tijd, dan geniet je van een maximale smaak en potentie.

Monster Zkittlez is een indica dominante wietsoort maar geeft je geen typisch lichamelijk en knetterstoned effect. Daarentegen zorgt ze voor een gelukzalige en opgewekte vrolijke high. En wanneer deze energieke effecten aanhouden, gaan ze over in een prettige indica-ontspanning. Monster Zkittlez heeft met 22,5 procent THC in ieder geval meer dan genoeg potentie.

  • Soort: indica dominante hybride (80% indica)
  • Genotype: Grape Ape, Grapefruit
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 – 9 weken
  • THC: 22,5%
  • Effect: energiek, gelukzalig, later ontspannen en stoned
  • Smaak: zoet, fruitig, bessen en druiven
  • Zadenbedrijf: Zamnesia Seeds (vanaf 1 februari 2019 beschikbaar)
(advertenties)