(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Tuurlijk houden liefhebbers en beoefenaars van martial arts ook van wiet. Neem Nick Diaz of Conor McGregor, bepaald niet de onbekendste vechters, die openlijk uitkomen voor hun  liefde voor onze plant. ‘Maar waarom niet ook stoned of high de ring in?’ dachten ‘Big Lonn’ Howard & ‘Mighty Matt’ Staudt. Zo gezegd zo gedaan in het hedendaags Amerika, waar recreatieve wiet inmiddels in 10 staten plus hoofdstad Washington D.C. legaal is. Enter HIGH ROLLERZ, het cannabis infused Braziliaans jiujitsu toernooi!

“Ons doel is om op formele en verantwoorde wijze de werelden van martial arts en cannabis samen te smelten, en om het stigma van deze verbazingwekkende substantie af te breken met voorlichting en voorbeelden”, aldus de bedenkers Howard en Staudt.

“Wij kennen cannabis als een krachtig, natuurlijk hulpmiddel dat mensen op vele manieren helpt. Wij denken dat de fysiek meest fitte en gemotiveerde mensen in de wereld die het gebruiken en regelmatig optreden op buitengewoon niveau de beste woordvoerders voor wiet zijn. Wij steunen en houden ook van jiujitsu en al zijn beoefenaars.”

En dus kun je tegenwoordig in bijvoorbeeld Las Vegas en Los Angeles regelmatig naar High Rollerz, een jiujitsu spektakel waar zowel de sporters als de toeschouwers zo high/stoned als een kungfu kanarie (mogen) zijn…

(advertenties)