(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Moslims moeten één keer in hun leven op bedevaart naar Mekka en hasj connaisseurs kunnen niet doodgaan zonder ooit het dorpje Malana in India te bezoeken. Een stokoude, magische plek op drie kilometer hoogte in de bergen van de Parvati Vallei, waar ’s werelds beste hasj – charas om precies te zijn – wordt gemaakt.

Om nóg preciezer te zijn staat Malana bij hasjliefhebbers around the globe bekend om zijn fabuleuze Malana cream, een strain die heerlijk heftig meurt en veel ‘olie’ (hars) bevat. In onze coffeeshops behoort deze shit tot de duurste soorten op het menu.

De bewoners van Malana zijn zeer op zichzelf, zo is het in de dorp voor buitenstaanders verboden om hen of hun spullen aan te raken! Winkeliers vragen je om je koopwaar en je geld op de toonbank te leggen zonder fysiek contact. Mocht een inwoner toch per ongeluk worden aangeraakt, dan zie je hem/haar sprinten om een bad te nemen! Heeft allemaal te maken met het feit dat deze mensen geloven dat ze afstammelingen zijn van Alexander de Grote. Daarom zijn ze superieur aan andere mensen en willen ze dus ook niet door dat gajes worden aangeraakt…

Verder mag je geen spijkers in een boom slaan of hout verbranden (wel twijgjes). De politie mag niet in het dorp komen (hulde!) en als een inwoner toch per se de popo erbij wil halen moet ie eerst een boete aftikken van duizend roepies. Juridische conflicten worden beslecht door gif te injecteren in een poot van een lammetje en degene wiens lammetje het eerste het loodje legt heeft verloren.

Nou ja, iets te high van hun eigen supply zullen we maar zeggen. En geef ze eens ongelijk met zulke hasj!!

(advertenties)