(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Charlo Greene is een Amerikaanse semi-beroemdheid in cannabisland sinds ze in 2014 live op televisie haar eigen job als nieuwspresentator in Alaska – dat toen aan de vooravond van legalisering stond – opzegde met de legendarische woorden “Fuck you, I quit”. De dame was niet alleen voorstander van die legale wiet, ze bleek stiekem ook nog eens de manager van een cannabis social club in de noordelijkste staat van de VS.

Maar dat was toen, inmiddels is onze heldin actief met gastoptredens in het cannabiscircuit en haar eigen YouTube-kanaal en website. Daar gaat het trouwens lang niet altijd meer over wiet, maar meer over tips om het leven succesvol te leven, al dan niet na een pittig gevecht. Maar in deze aflevering beweegt Charlo op vertrouwd terrein en leert ze ons in een stief kwartiertje hoe je aan een felbegeerde job in de cannabisbranche kunt komen.

En tegenwoordig is het aantal verschillende banen in de legale wietindustrie groot, dus hier zijn 101 jobs die je overal kunt creëren en kunt invullen!

(advertenties)