(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Op het Amerikaanse cannabis lifestyleplatform MerryJane is het deze week, geheel volgens hun decembertraditie ‘Sex Week’. Wellicht omdat Snoop Dogg de eigenaar is, wie zal het zeggen? Feit is dat pornoster Janice Griffith ons piemelnaakt voordoet hoe je een ‘Dutch Master’ draait, ofwel een blunt vol pure topwiet! Oh ja, we geven je ook de link voor de ongecensureerde versie van de 420-clip…

Dutch Master

Volgens onze opgewonden collega’s bij MerryJane behoren de ‘titties’ van Janice Griffith gegarandeerd in de Top 5 van de allermooiste ter wereld. Maar deze pittige tante is ook een bijzonder uitgesproken type, dat niet schroomt om zich over maatschappelijke thema’s uit te spreken. Zo is ze een erkend en bekend voorstander van legalisering van wiet.

Dat en haar klaarblijkelijk fabuleuze tieten leverden haar een uitnodiging op om voor de camera van Merry Jane’s ‘How We Roll’ te demonstreren dat ze ook erg handig is met haar handen. Nee nee, viezeriken, niet daarvoor.. Wel om een nagenoeg perfecte Dutch Master te rollen!

‘Whether you’re in it for the boobs, the blunts, or the Kermit the frog outfit, this video has something for you’, beloven de makers. Snel kijken dus, en voor de echte smaakproevers hieronder de link van de ongecensureerde versie op Janet’s eigen PornHub-kanaal, klik maar op het fragmentje dan:

(advertenties)