(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Skunk is nog altijd een van de meest betrouwbare en voorspelbare wietsoorten om zelf mee aan de slag te gaan. Zeker buiten is deze Skunk #1 Automatic een uitstekende keus omdat ze altijd presteert, smakelijke en potente wiet oplevert, en je lekker snel kunt oogsten.

Skunk #1 Automatic is een genot om in je (binnen)tuin te hebben. Ze is erg gemakkelijk te kweken en je kunt er zeker van zijn dat je aan het einde van haar korte bloeifase (40 tot 55 dagen) genoeg heerlijke wiet te roken hebt. Niet voor niets zijn Skunk-genen in ontzettend veel moderne kruisingen terug te vinden. In sommige landen staat de naam Skunk zelfs voor potente wiet in het algemeen. Skunk staat gelijk aan wiet met een indringende geur; een van de kenmerken van potente wiet, die tevens een volle, rijke smaak voorspelt.

Skunk #1 Automatic is een soort van Sensi Seeds’ dochterbedrijf White Label. White Label wietzaden worden met dezelfde zorgvuldigheid gemaakt als de zaden van Sensi Seeds zelf. De planten zijn sterk en productief, zonder al teveel poespas. In de zesde levensweek zul je zien dat deze Automatic Skunk vanzelf aan haar bloeifase begint; wanneer je haar in de lente laat ontkiemen kun je al in juni aan oogsten gaan denken.

De planten blijven zoals de meeste autoflowers redelijk compact maar kunnen toch een hoogte van ongeveer een meter bereiken. Omdat er een zes weken durende groeifase aan de bloei vooraf gaat, mag je rekenen op een mooie volle bos toppen. Korte internodes, stevige takken en vette buds, dat is waar deze wietplant voor staat. Het effect is krachtig en helder, gecombineerd met een ontspannen gevoel in het lichaam. En de smaak? Die is als vanouds: zoet, aards en vol!

  • Soort: automatisch bloeiende Skunk hybride (35% sativa / 65% indica)
  • Genotype: Skunk #1, ruderalis
  • Bloei: 40 – 55 dagen
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Effect: ontspannen stoned, lichamelijk
  • Smaak: zoet, dennen, aards
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds White Label
(advertenties)