(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals de naam al doet vermoeden, is Critical Jack een kruising tussen de populaire Critical+ en de legendarische Jack Herer. Wietsoorten met unieke eigenschappen op het gebied van smaak, opbrengst en THC-percentage, die in Critical Jack nóg sterker naar voren komen. 

Critical Jack is een productie van het Spaanse zadenbedrijf Dinafem, en Spanje is hét Critical-land bij uitstek. De wietsoort is er geliefd om zijn uitstekende potentie en gulle oogsten, en dus een populaire strain om nieuwe kruisingen mee te maken.

Dinafems Critical+ werd met Jack Herer gekruist om een sativa-dominante opbrenger (60% sativa) te maken die de gulle oogsten van Critical+ combineert met het highe opgewekte effect van Jack Herer. Het resultaat bleek zelfs beter dan beide ouderplanten want Critical Jack is productiever dan Critical+ en geeft een psychedelische high waar sativa-fans gek op zijn.

Wanneer je Critical Jack kweekt, merk je al snel dat je met een productieve wietsoort te maken hebt. Planten groeien snel en uitbundig, en hebben daardoor slechts een korte groeifase nodig. Buiten kan ze dan ook tot een wietplant van wel 3 meter hoog uitgroeien.
Wanneer de groeifase er eenmaal opzit, heeft Critical Jack nog slechts 60 dagen nodig om haar dikke lange toppen te produceren. Dit maakt de wietsoort tot een parel voor commerciële kwekers, die hopen op veel opbrengst én een uitmuntende kwaliteit.

Critical Jack toppen hebben een sterke geur met kruidige hints van citrus, wierook en exotisch hout. Een heerlijke cocktail met een intens zoete nasmaak die ook nog eens voor een opgewekt en actief effect zorgt. De psychedelische high houdt lang aan en zorgt in goed gezelschap voor de prachtigste verhalen en levendige gesprekken.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa)
  • Genotype: Critical+, Jack Herer
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 dagen
  • THC: 21%
  • Smaak: zoet, kruidig, citrus
  • Effect: opbeurend, mentaal, creatief
  • Zadenbedrijf: Dinafem Seeds
(advertenties)