(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals je waarschijnlijk wel kunt raden bij het horen van de naam, is Purple Moby Dick een dikke vis van een opbrenger. Dat was de originele Moby Dick 10 jaar geleden al, en daar is niets aan veranderd. Wel heeft de soort er met Purple Moby Dick een prachtige paarse incarnatie bij. 

De originele Moby Dick werd zo’n 10 jaar geleden door Dinafem ontwikkeld en was dé grote opbrenger van de Spaanse wietzaden-gigant. De ‘Big Bud’ van Dinafem is een gulzige plant die buiten met gemak 3 bij 3 meter kan worden, en kon wat Dinafem betreft wel een update gebruiken.

Vervolgens werd de monsterplant opnieuw uitgevonden; deze keer niet op basis van Haza en White Widow maar Jack Herer en Purple Afghan Kush. En zo werd de delicate paarse reus van een plant, met een ronkende sativa-high en een zeer hoog THC-percentage geboren. Purple Moby Dick zal in de smaak vallen bij mensen die graag een grammetje meer roken en een hoge tolerantiegrens voor THC hebben.

In de kweekruimte valt de enorme groeikracht van Purple Moby Dick op. De plant is hongerig naar water, voeding en licht en maakt in rap tempo nieuwe takken en nodes aan. In de bloeifase worden niet alleen haar bladeren maar ook haar THC-gesuikerde toppen paars, helemaal wanneer je de verkleuring extra stimuleert met koudere temperaturen.

Wie op zoek is naar een smakelijke en fotogenieke wietsoort die zowel een hoog THC-percentage heeft als een grote opbrengst, hoeft niet verder te zoeken dan Purple Moby Dick. Onder de juiste omstandigheden produceert de wietsoort een THC-percentage van 21 procent, en een zware oogst tot wel 650 gram per vierkante meter!

De invloed van Jack Herer, geeft Purple Moby Dick een heerlijke zoete hazey smaak met karakteristieke tonen van zoet fruit en dennen. Aroma’s om dagelijks van te genieten, maar het prettigste van Purple Moby Dick is nog wel haar effect. Het hoge THC-percentage en sativa invloed, zorgt voor een psychoactieve high met de nadruk op actief!

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa)
  • Genotype: Jack Herer, Purple Afghan Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 tot 70 dagen
  • Smaak: Haze, fruitig, dennen
  • Effect: high opgewekt, vrolijk, potent
  • Zadenbedrijf: Dinafem Seeds
(advertenties)