(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Kijk toch eens hoe prachtig paars deze Amerikaanse Bubba Island Kush is. De indica dominante kruising is een lust voor het oog, en al helemaal voor het brein, de longen en de smaakpapillen. Want: 20+% THC, een heerlijk stoney effect en een ongeëvenaard aroma van bosvruchten met een vleugje Diesel.

Bubba Island Kush is een nieuwe Amerikaanse indica met een paar fantastische ouders! Om de strain te maken versmolten de specialisten van Dutch-Passion, namelijk een Grandaddy Purple & OG Kush kruising met een pre ’98 Bubba Kush vaderplant.
Het resultaat bleek verbluffend; Bubba Island Kush laat zich gemakkelijk kweken en produceert prachtige paarse kush-toppen met de zoetzure smaak van bosbessen en Diesel. Dat niet alleen maar ze zijn ook bedekt met een dikke laag trichomen, en goed voor een THC percentage van meer dan 20 procent!

Uniek terpenenprofiel

De bloeifase van de gekleurde THC knaller is slechts 7,5 weken; planten worden binnen gemiddeld ongeveer een meter hoog. Koude temperaturen aan het einde van de bloeifase, zorgen ervoor dat sommige Bubba Island Kush planten de prachtigste paarse kleuren krijgen.
Een gulle hoeveelheid trichomen, en het unieke zoetzure terpenenprofiel, maken Bubba Island Kush een geliefde wietsoort voor hasj- en concentratenmakers.

In de kweekruimte zul je merken dat ze een van de eerste planten is die bloeiharen produceert. Aan het einde van de 7,5 tot 8 weken durende bloeifase, zijn haar toppen kogelhard, paars en opgezwollen. Helemaal wanneer ze van het licht van een krachtige kweeklamp heeft genoten.

Bubba Island Kush is overigens niet zomaar een THC topper. Het effect verruimd de geest en werkt heel goed tegen sociale angsten. De wiet geeft een langdurig en prettig stoney effect, ondanks dat het een van de sterkste Dutch-Passion wietsoorten van de laatste jaren is.

  • Soort: indica dominante hybride uit Noord-Amerika
  • Genotype: Grandaddy Purple x OG Kush, pre ’98 Bubba Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 7,5 tot 8 weken
  • Smaak/aroma: zoetzure kush, bosvruchten, Diesel
  • Effect: prettig ontspannen, stoney, goed tegen sociale angsten
  • Zadenbedrijf: Dutch Passion
(advertenties)