(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het zadenbedrijf Dr. Underground gebruikt graag over-the-top namen voor hun wietsoorten, en Crystal M.E.T.H. is daarop geen uitzondering. Maar goed, een kruising tussen Destroyer en Critical Mass verdient ook een naam die het krachtige geestverruimende effect goed uitdrukt.

Nou hebben we geen eerstehands ervaring met de werking van methamfetamine maar zeker wel met die van een goede hybride. En laat dat nou juist zijn wat Dr. Undergrounds Crystal M.E.T.H. is, een hybride met een sterke psychoactieve werking. Het is een zwaargewicht op het mentale vlak en een recreatieve wietsoort bij uitstek. Verwacht lachkicks, vreetkicks, sociale stimulatie en een algeheel beter begrip van de wereld om je heen.

Om Crystal M.E.T.H. te maken is Cannabiogens Destroyer – een zuivere sativa – gekruist met de productieve indica Critical Mass. Het resultaat is een zwaargewicht van een wietsoort met een sterk geestelijk effect, een overzichtelijke bloeifase van 8 tot 10 weken, en een gulle opbrengst.

Al met al is de sativa kant van het genenspectrum in Crystal M.E.T.H. duidelijk dominant over haar indica kenmerken. Buiten kunnen Crystal M.E.T.H. planten enorme monsterplanten worden, en ook binnen heeft de wietsoort een sterke neiging om te strekken. Dr. Underground raadt een korte groeiperiode aan, kwekers die in hydrosystemen kweken kunnen de groeiperiode zelfs helemaal overslaan.

De smaak van Crystal M.E.T.H. is complex, zoet en lastig in woorden uit te drukken. Als we toch een poging wagen, stel je dan een kruidige haze-achtige sativa voor, met een vleugje Cheese en Skunk. Zorg ervoor dat je een moederplant bewaart want de unieke smaak van Crystal M.E.T.H. vraagt om meer.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Destroyer, Critical Mass
  • Bloeitijd: 8 tot 10 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: zoet, haze, kruidig, Cheese, Skunk
  • Effect: sterke mentale high, creatief, energiek
  • Zadenbedrijf: Dr. Underground
  • Verkrijgbaar bij: Wietzaadjes.nl
(advertenties)