(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Het komt erg lekker uit als een van de meest gewilde wietsoorten, toevallig ook een van de snelste wietsoorten is. Zo’n combinatie van eigenschappen vind je alleen nooit bij toeval. In dit geval hebben de zadenmakers van Dinafem veel moeite gedaan om van Kush een Quick Kush te maken en 60 bloeidagen terug te brengen naar slechts 50!

Een korte bloeifase heeft grote voordelen voor een wietsoort. Voor de hand ligt het feit dat je eerder en dus vaker kunt oogsten. De korte bloeifase van Quick Kush zorgt er ook voor dat je de wietsoort zomers in de lage landen buiten kunt kweken, en al in september kunt oogsten. Hoe eerder een wietplant klaar is, hoe minder risico je daarnaast loopt op ontdekking of kweekproblemen.

Haastige spoed is misschien zelden goed maar in het geval van Quick Kush dus wel. De variëteit is gezegend met dezelfde sterk ruikende aardse dennen- en citrusgeur waarom Kush zo geliefd is, en slaat je net zo hard om de oren met haar ongekende potentie. Quick Kush is dan ook een volbloed Kush-soort, alleen een stuk sneller.

Quick Kush is het product van de veredeling van Dinafems beste Kush-stekken en een elitaire automatisch bloeiende Kush. Planten van deze soort groeien op tot gemiddeld grote, fotogenieke struiken met typische brede bladvingers. Ze is net zo productief als de originele OG Kush en volledig in staat om een opbrengst van een halve kilo per vierkante meter af te leveren. Je mag rekenen op een plant die haar takken in korte tijd vult met compacte ronde toppen, besneeuwd met een genereuze laag plakkerige trichomen.

De frisse citrusgeur van de vettige toppen van Quick Kush, zorgen voor een geweldige rookervaring. In een pure joint zorgt de soort voor een dikke aromatische walm die de lucht in je kamer lekker dik houdt. Wanneer haar effecten op beginnen te spelen merk je dat Quick Kush niet alleen snel is, maar ook goed bedeeld is met 18 tot 25 procent THC.

  • Soort: indica dominante hybride (75% indica, 25% sativa)
  • Genotype: OG Kush, OG Kush Auto
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 49 tot 56 dagen
  • Geur/aroma: dennen, citrus, aards, zoet
  • Effect: krachtig indica-effect, ontspannen, lichamelijk, stoned
  • Zadenbedrijf: Dinafem Seeds
(advertenties)