(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Desfrán is werkelijk een legendarische wietsoort. Een jungle sativa met roots in Zuid-Amerika en Azië, en een indrukwekkende lijst van maar liefst 9 gewonnen cannabis awards. Door haar hoogte is ze niet de allermakkelijkste wietsoort om binnen te kweken, maar haar automatisch bloeiende zusje is dat wel.

Er is eigenlijk maar één nadeel aan Desfrán als je het zo kunt noemen, en dat is haar hoogte. Het was reden voor Dutch-Passion om van Desfrán één van de beste autoflowers ooit te maken, zoals ze zelf zeggen.

Auto Desfrán is, zoals je inmiddels zult begrijpen, gebaseerd op Desfrán. Als typische sativa met roots in de jungles van Mexico, Colombia en Thailand, is Desfrán een wietsoort die flink kan strekken. Ze is de moeite van het kweken echter meer dan waard; na een negen weken durende bloeifase kun je rekenen op compacte fruitige toppen met een extreem cerebrale en psychedelische high.

Om de sativa voor binnen- en buitenkwekers toegankelijk te maken, heeft Dutch-Passion van de soort nu ook een autoflower uitgebracht. Een varieteit met dezelfde krachtige en energieke high, en een even zo zoete smaak van peer, caramel en een fris vleugje grapefruit en meloen. Als autoflower is Desfrán echter een stuk makkelijker om te kweken.

Al ligt het voor de hand om juist van sativa’s autoflowers te maken, is Auto Desfrán een van de weinige púre sativa autoflowers. Dit zorgt voor een vrij lange cyclus van 15 weken van zaad tot oogst en een aanzienlijk formaat voor een autoflower, maar ook een flink oogstgewicht. Auto Desfrán wordt ongeveer een meter hoog.

Het energieke en psychedelische effect zorgt ervoor dat Auto Desfrán niet de beste wietsoort is om lekker op te slapen, of voor mensen met een lage tolerantiegrens voor cannabis. Auto Desfrán toppen hebben een dikke witte laag trichomen en een bijbehorend hoog THC percentage. Dit zorgt voor een buitengewoon potent effect en een zeer sterke psychoactief high gevoel.

  • Soort: automatisch bloeiende sativa
  • Genotype: Desfrán, Auto Daiquiri Lime
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Cyclus: 15 weken van zaad tot oogst
  • Effect: energiek en psychoactief
  • Smaak: zoet, peer, caramel, grapefruit, meloen
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion
(advertenties)