(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zoals jullie wel of niet weten zijn YouTube-filmpjes waarin vrouwen/meisjes voordoen hoe ze make-up aanbrengen, hun haar en/of nageltjes fixen of hippe merkkleding aanschieten razend populair. Sommige van dit soort zogeheten influencers hebben miljoenen volgelingen. En verdomd als het niet waar is, ook in cannabisland zijn er inmiddels de nodige vloggers actief die – stevig onder invloed van onze favoriete plant – laten zien wat er allemaal mogelijk is met wat fantasie én THC.

Neem Brandi. Een Amerikaanse die al een tijdje voor de camera bezig is met haar twee grote liefdes: cannabis en make-up. En dan niet van dat brave doordeweekse werk maar uitzinnige en kleurrijke metamorfoses, waarin de vlogger zichzelf omtovert tot bijvoorbeeld Ursula uit ‘Little Mermaid’, een weerwolf of Pennywise uit de horrorfilm ‘It’.

En ze begint er altijd pas aan op Brandi TV als ze een vette strain heeft gerookt of, zoals in dit geval, wat edibles heeft geknaagd. Kortom, tijd voor haar ‘Grinch makeup tutorial after edibles’, die inmiddels toch al mooi door meer dan 1,3 miljoen mensen is bekeken!

(advertenties)