(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Wanneer je tot en met 15 november, Glueberry O.G. of Auto Glueberry O.G. zaden koopt, verdubbelt Dutch Passion GRATIS het aantal zaden voor je! Een fantastische aanbieding maar het is natuurlijk nóg beter om die Glueberry zaden gewoon te winnen. Het enige dat je hoeft te doen is hieronder degene te taggen aan wie je ze gunt.

Glueberry O.G. hoort bij een aantal nieuwe wietsoorten, die de zadenmakers van Dutch Passion maakten op basis van in Amerika ontwikkelde genetica. Want naarmate de ‘groene revolutie’ daar steeds groteskere vormen aanneemt, groeit ook het aantal bijzondere en zeer potente Amerikaanse wietsoorten. En daar profiteren wij hier gewoon keihard van mee. Denk maar aan strains als Gorilla Glue, Girl Scout Cookies en OG Kush die tegenwoordig ook gewoon hier te krijgen zijn.

America’s finest

Ook de ‘masters at work’ van Dutch Passion kruisen graag met deze Amerikaanse wietsoorten. Met soorten als Blackberry Kush, Californian Orange en de CBD only wietsoort Charlotte’s Angel haalden ze America’s finest reeds naar Europa.

Glueberry O.G. (en Auto Glueberry O.G.) is de laatste Amerikaanse aanwinst uit de collectie van Dutch Passion. Een extreem potente en plakkerige hybride die het Hollandse zadenbedrijf maakte, door Gorilla Glue en O.G. Kush te hybridiseren en te veredelen, en deze daarna te kruisen met de Amerikaanse klassieker Blueberry.

En niet zonder resultaat ook want Glueberry O.G. won al de tweede prijs in de categorie indica op de Home Grown Cup, en Auto Glueberry O.G. ging er met de derde prijs voor beste autoflower vandoor op de Highlife Cup.

1 + 1 Gratis

Met Glueberry O.G. en Auto Glueberry O.G. heeft Dutch Passion een prachtige nieuwe aanvulling op een toch al niet misselijke lijn van potente Amerikaanse wietsoorten. Om iedereen in Nederland en België de kans te geven om voordelig kennis met Glueberry O.G. en Auto Glueberry O.G. te laten maken, heeft Dutch Passion een sympathieke actie bedacht:
Wanneer je tot en met 15 november op Dutch-Passion.com, zaden van een van de twee wietsoorten bestelt, krijg je daar gratis een tweede verpakking bij. Bestel een zakje van 3 zaden, dan krijg je er dus 6, bestel je een verpakking van 7 dan krijg je er 14. Het maak niet uit hoeveel zaden je koopt, Dutch Passion verdubbelt ze gratis en voor niets.

Tag & win Glueberry O.G.

Een gratis verdubbeling van je bestelling is leuk natuurlijk, maar is het niet veel leuker om je Glueberry O.G. of Auto Glueberry O.G. zaden helemaal gratis en voor niets te krijgen? Dat kan wellicht wanneer je hieronder, of onder de post van dit artikel op de CNNBS Facebook pagina iemand tagt aan wie je de gratis zaden gunt. Je mag zoveel mensen taggen als je zelf wil. Maar als je slim bent laat je jezelf gewoon even door een ander taggen.

Je mag tot en met donderdag 8 november taggen en/of getagd worden, want op vrijdag 9 november laten we je weten wie er gewonnen hebben. We hebben 5 x 5 zaden te vergeven, winnaars mogen zelf kiezen tussen Glueberry O.G. of Auto Glueberry O.G.

Update 9-11-2018: De winnaars zijn bekend. Klaas, Anita, Rodolfo, Christa en Rico, van harte gefeliciteerd met die Glueberry O.G. zaden!

(advertentie)