(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

A-train is een hybride van Nederlandse makelij met Afghaanse wortels. De indica dominante hybride laat je bankhangen alsof je bent overreden …door een TREIN! De planten hebben zelf trouwens ook wel wat van een treinongeluk want de toppen worden zo dik en zwaar dat ze zonder ondersteuning, zo goed als zeker over elkaar heen zullen hangen.

De A in A-train staat voor Afghani en is, zoals geen verbazing zal wekken een indica dominante hybride. Genetisch gezien is deze wietsoort het product van de beruchte Afghaanse Mazar I Sharif en de Arcata e-32 Trainwreck, een wietsoort die alleen als stek vermeerderd kan worden.

Trainwreck en A-train worden trouwens niet alleen zo genoemd omdat ze zeer goed zijn in het opwekken van een couch-lock, ze hebben tijdens de late bloeifase zelf ook wel wat weg van een treinongeluk. De toppen worden namelijk zo zwaar dat ze vroeger of later over elkaar heen gaan hangen als een zooitje ongeregeld. Het is een wietsoort die dan ook vanaf de eerste toppen ondersteund moet worden.

A-train is een wietsoort die zich voornamelijk richt op het maken van toppen. Ze heeft dan ook een uitstekende bud-blad verhouding waarmee we uiteraard veel bud bedoelen, en weinig blad. Dat maakt het knippen van de oogst, na een bloeifase van gemiddeld 8 tot 9 weken, een fluitje van een cent.

Eenmaal droog en gecured, smaakt A-train fris als een combinatie van menthol en citrus. Het 20+%-THC-effect slaat nog voordat je de rook (of damp) uitblaast in, en niet zo’n beetje ook! Met half gesloten ogen rook je verder tot je ofwel overmand door geluk en ontspanning aan de bank blijft plakken, ofwel de keuken in duikt om je buik te vullen. A-train is wiet met klassieke effecten, je lichaam ontspant terwijl je geest afdwaalt in een creatieve dagdroom.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica)
  • Genotype: Mazar I Sharif, Arcata e-32 Trainwreck
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zoet en fris, menthol, citrus
  • Effect: ontspannen, psychedelisch, creatief, goed tegen slapeloosheid
  • Zadenbedrijf: T.H. Seeds
  • Verkrijgbaar: AmsterdamSeedCenter.com
(advertenties)