(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Misschien is het je ontgaan maar de zaden-experts van DNA Genetics hebben onlangs 13 gloednieuwe en volstrekt unieke Sorbet hybrides gereleased. Zoete en potente kruisingen tussen Sherbet en andere DNA-cupwinnaars zoals Tangie, Banana OG, L.A. Confidential en dus ook de intens zoete Gelato 33!

Als het om de nieuwste Amerikaanse genetica gaat, dan kun je die in Nederland doorgaans het eerste vinden bij de zadenmakers van DNA Genetics. Ze kwamen eerder al met Holy Grail Kush (waarvan je bij een Gelato Sorbet bestelling toevallig ook een gratis zaadje ontvangt), Tangie en Banana O.G. en afgelopen maand kwamen ze met hun bijzondere collectie Sherbet kruisingen.

Kruisingen op basis van de beroemde Sherbet hybride met genen van Girl Scout Cookies en Pink Panties (vrij vertaald roze slipjes…) en een complex aroma van citrus, bessen en een intens zoete snoepsmaak. Een absolute traktatie uit deze nieuwe collectie is ongetwijfeld de Gelato Sorbet, oftewel Gelato 33 x Sherbet.

Intense snoepsmaak

Toppen van DNA Genetics wietsoorten hebben altijd één ding gemeen en dat is een dikke, vette, plakkerige witte laag trichomen die voor een intense smaak zorgen. Dit maakt de genetica ontzettend populair bij concentratenmakers, hasjbaronnen en rosin persers, en dat is in het geval van de nieuwe Gelato Sorbet niet anders. Gelato Sorbet is dan ook bij uitstek een wietsoort voor de connaisseur die op zoek is naar die superfruitige Gelato dankness.

De indica dominante kruising die Gelato Sorbet is maakt een bloeifase van 8 tot 9 weken door en produceert gemiddelde opbrengsten. Het is dan ook een wietsoort die je vanwege de hoge kwaliteit kweekt, geen kiloknaller. Dat gezegd hebbende mag je wel rekenen op een kwaliteit die door wietsoorten als Big Bud en Power Plant niet te evenaren is, en die ook voor minder ervaren kwekers binnen bereik ligt.

Ook voor beginnende kwekers

Gelato Sorbet is met 70% indica dominantie namelijk geen moeilijke wietsoort om groot te brengen. De planten groeien uniform en gelijkmatig op en leggen niet meteen het loodje bij een onfortuinlijk voedingsfoutje. In de overgang naar de bloeifase strekt Gelato Sorbet niet al teveel zodat je niet snel in de problemen zal komen met de hoogte in je kweekruimte.

Na gedane arbeid is het goed ontspannen met deze Amerikaanse. Je smaakpapillen worden verwend met een suikerzoet aroma van snoep, skunky citrus en vers fruit, terwijl je steeds blijer, relaxed en euforisch wordt. Ondertussen verdwijnen (spier)spanningen, stress en pijntjes naar de achtergrond en indien je eraan toegeeft wordt je geleidelijk aan steeds slaperiger.  Kortom, een heerlijk smakende traktatie waar je gerust iedere dag van kunt genieten.

Ben je tot slot benieuwd naar de rest van de Sorbet collectie, check die dan hier op DNAGenetics.com.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genetica: (Girl Scout Cookies, Pink Panties), Gelato 33
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zeer zoet, citrus, bessen en snoep
  • Effect: blij ontspannen, pijnstillend, licht euforisch
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)