(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

HulkBerry. Zo noemt Royal Queen Seeds hun versie van de hit-wietsoort Bruce Banner – het alter ego van de Hulk, zoals je waarschijnlijk wel weet. HulkBerry is een sativa dominante kruising tussen OG Kush en Strawberry Diesel met meerdere juweeltjes van fenotypen die je een mentale creatieve energieke high geven.

Na een jarenlange overheersing van stonede couch lock kush wietsoorten, is het verfrissend om de enorme populariteit van een sativa als HulkBerry te zien. Een sativa superheld aan de top in een wereld die gedomineerd wordt door indica wietsoorten. HulkBerry is ontstaan in de Rocky Mountains toen de genen van OG Kush en Strawberry Diesel met elkaar versmolten.

Fenotypes

HulkBerry kent een aantal verschillende fenotypen die stuk voor stuk juweeltjes zijn. Het eerste fenotype is een evenwichtige mix met eigenschappen van zowel OG Kush als Strawberry Diesel. Deze produceert dikke kush toppen met het subtiele aardbeienaroma van Strawberry Diesel. Fenotype #3 lijkt het meest op OG Kush en is in Amerika het populairst. Dit fenotype wist in 2014 een High Times Cannabis Cup in de wacht te slepen. Het vijfde fenotype is juist het tegenovergestelde van feno #3, en lijkt sterker op Strawberry Diesel.

28% THC

Een andere eigenschap die HulkBerry zo populair maakt, ligt wellicht voor de hand en is het enorm hoge THC percentage dat HulkBerry in de handen van een ervaren kweker kan halen: liefst 28%! Een gouden combinatie met de zoete fruitige Diesel- en aardbeiensmaak van Strawberry Diesel.

Vanaf het moment dat je HulkBerry planten aan het bekende 12/12 lichtschema blootstelt, duurt het nog zo’n 9 tot 10 weken voor je haar dikke plakkerige cola’s van vruchten kunt plukken. De hoofdtoppen strekken in de bloei aanzienlijk maar zwellen tegelijkertijd ook genoeg in de breedte.

Creatieve mentale high

Doorgewinterde kush liefhebbers zullen HulkBerry te gek vinden, maar moeten wellicht even wennen aan het activerende mentale effect. In tegenstelling tot OG Kush, die je een te gekke stonede ontspanning brengt, geeft HulkBerry een meer creatief opgewekt effect. Het effect slaat snel in na het inhaleren van de fruitige, naar aardbeien, kush en Diesel riekende wolken die HulkBerry produceert. Liefhebbers beschrijven het effect als een langdurige vrolijke cerebrale trip.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: OG Kush, Strawberry Diesel
  • Bloeitijd: 9 tot 10 weken
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Smaak: zoet, bessen/bosvruchten, citrus, Diesel, OG Kush
  • Effect: 28% THC, mentale vrolijke energieke high, langdurig effect
  • Zadenbedrijf: Royal Queen Seeds
(advertenties)