(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Zul je de komende ronde een indica kweken, of wordt het een sativa? Waarom niet voor het beste gaan dat de twee subsoorten je te bieden hebben, en de productieve Silver Bubble kweken? Een gebalanceerde hybride met de productiecapaciteit van Northern Lights, de groeikracht van Skunk en de zoete kruidige smaak van  een goede Amsterdamse Haze.

Silver Bubble is al jaren een van de bestsellers uit de Amsterdamse coffeeshop Grey Area, en zal ook snel een van jouw favorieten worden. Dat de wiet het in de Amsterdamse coffeeshop zo goed doet, komt omdat het een heerlijke gebalanceerde wietsoort is met een smaak die iedereen weet te bekoren. Of je nou een indica liefhebber of een Haze fan bent, SilverBubble biedt ieder wat wils. Qua smaak, effect en kweekeigenschappen.

Om haar toppen te produceren, bloeit Silver Bubble ongeveer 10 weken. Volgend op een groeifase waarin de Haze kruising uitbundig groeit en een lichte neiging heeft om te strekken. Ze lust dan ook best wat plantenvoeding en je doet er goed aan om haar met enige training onder controle te houden. Selecteer je beste Silver Bubble uit 6 of 13 reguliere zaden als moederplant en je hebt een eersteklas bron van unieke stekken.

Qua smaak heeft de kruising tussen Northern Lights, Skunk and Haze nog het meeste weg van de laatstgenoemde. Een glinsterende witte laag trichomen verspreidt een zoet, kruidige klassieke Haze geur, die in de smaak goed doorwerkt. Wat je ruikt is wat je krijgt, bij het inhaleren en het aroma op je tong wanneer je Silver Bubble rook uitblaast.

Ook voor wat betreft het effect is Silver Bubble goed in balans. Zowel mensen die op zoek zijn naar het actieve euforische gevoel van een sativa, als bankhangende indica fans, komen letterlijk aan hun trekken. Silver Bubble bekruipt je met een energiek, blij en opgewekt gevoel maar kan je ook heerlijk in slaap sussen als je er meer van rookt. Een uitstekende wietsoort die altijd kan, en een groene anesthesist der natuur.

  • Soort: indica, sativa hybride (50/50)
  • Genotype: 25% Northern Lights, 25% Skunk, 50% Haze
  • Geslacht: regulier (niet gefeminiseerd)
  • Bloeitijd: 10 weken
  • Smaak: typische Amsterdamse Haze smaak, zoet, kruidig
  • Effect: blij, opgewekt, euforisch, pijnstillend
  • Zadenbedrijf: DNA Genetics
(advertenties)