(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Liefhebbers van USA-superwiet opgelet! Dé twee grootste wietsensaties van de Amerikaanse Westkust zijn door Barney’s Farm verenigd in één fenomenale wietsoort. Gorilla Zkittlez is mierzoet, kogelhard, heeft een torenhoog THC percentage en een laag trichomen waar je grinder zelfs ‘u’ tegen zegt. 

Gorilla Zkittlez is een zoete plakkerige indica, en het product van – jawel – Gorilla Glue en Zkittlez. De twee zinderende wietsoorten uit de Amerikaanse Westkust werden samengebracht door de experts van Barney’s Farm. Een wietsoort voor fijnproevers met een voorliefde voor plakkerige suikerzoetheid, die geen moeite hebben met een stukgelopen grinder of vingers die zo plakken dat je geen vloeitje meer kunt vastpakken, of liever gezegd loslaten.

Zowel Gorilla Glue als Zkittlez staan bekend om hun bijzonder zoete en aromatische plakkerige veelheid aan trichomen. Een gewilde eigenschap onder cannabisconnaisseurs die alleen maar zal zijn toegenomen in deze eerstgeboren liefdesbaby. Gorilla Zkittles is net als haar ouders indica dominant en heeft een bloeifase van zo’n 8 tot 9 weken.

Al die plakkerige trichomen zorgen voor een weldadige zoete smaak, een krachtige indringende geur en een torenhoog THC gehalte dat kan oplopen tot wel 24 procent! Als je daar niet warm voor loopt dan weten we het niet meer. Barney’s Farm beschrijft het effect als een warm bad van rust en ontspanning waar je nooit meer uit wil. Medicinaal gezoen is Gorilla Zkittlez een serieuze pijnstiller en een geweldig slaapmiddel. Door haar hoge THC gehalte is Gorilla Zkittlez bovendien een uitstekende wietsoort om een geconcentreerd medicijn van te maken.

Wie zich door de zoete plakkerige toppen van Gorilla Zkittlez wil laten verleiden, krijgt met CNNBS 20 procent korting op de zaden. Gebruik daarvoor de speciale actiecode CNNBS bij je bestelling op barneysfarm.com. Volg ook de kweekverslagen met Gorilla Zkittlez op Growdiaries.com.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: Gorilla Glue (GG #4), Zkittlez
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Smaak/aroma: zeer zoet, fruitig, snoep
  • Effect: zeer ontspannen, fysiek stoned, mentaal creatief
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertenties)