(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Als je al wat langer in coffeeshops komt, ken je de wietsoort Sticky Fingers ongetwijfeld van vroeger. De wietsoort – uiteraard vernoemd naar de plakkerige vingers die je er in het tijdperk van voor de grinder van kreeg – is onlangs opnieuw uitgebracht en heeft genetisch gezien niets met deze klassieker te maken, maar plakt wel als de neten!

De nieuwe Sticky Fingers – laten we zeggen Sticky Fingers 2.0 – is namelijk een totaal nieuw genotype van Seed Stockers op basis van moderne Amerikaanse genetica. Een extreem plakkerige hybride en een zegen voor hasj- en concentratenmakers. Én het nageslacht van een Gorilla Glue versie genaamd Sticky Monkey en de bijzondere ‘Thin Mint’ variant van Girl Scout Cookies.

Daarmee is Sticky Fingers 2.0 een totaal andere soort als de ouderwetse wietsoort die je wellicht nog van vroeger kent. En hoewel de meeste wietliefhebbers tegenwoordig een grinder gebruiken, kun je er nog steeds ontzettend plakkerige vingers van krijgen.

De dikke plakkerige laag trichomen die Sticky Fingers produceert, staat ook garant voor een extreem hoog THC-percentage tot 25% en een zeer krachtig effect dat inslaat als een bom in een servieswinkel! Toch is Sticky Fingers tegelijkertijd een gemakkelijk te kweken wietsoort waarmee ook beginnelingen uitmuntende resultaten kunnen halen. En mocht je twijfelen een je eigen kweekkunsten dan kun je ook nog voor de Sticky Fingers Autoflower gaan, want die is er ook!

De hybride maakt een uitbundige groei- en bloeifase door en wil niets liever dan haar plakkerige toppen produceren. Opbrengsten zijn bovengemiddeld en Sticky Fingers behoort dan ook tot de extra extra large (XXL) varieteiten van Seed Stockers. De toppen rijpen af in een bloeifase die zo’n 9 weken in beslag neemt en verspreiden een vers fruitig aroma met tonen van hasj, net gebakken koekjes en munt. Niet de goeikoopste wietsoort van Seed Stockers maar zeker wel een van de besten!

  • Soort: indica/sativa hybride (+/- 50/50)
  • Genotype: Sticky Monkey (Gorilla Glue), ‘Thin Mint’ Girl Scout Cookies
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 9 weken
  • Smaak/aroma: vers fruit, hasj, munt, koekjes
  • Effect: zeer potent, prettig en evenwichtig
  • Zadenbedrijf: Seed Stockers
(advertenties)