(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Voor diegenen onder ons die eigelijk geen zin hebben om meerdere keren per dag moeten draaien voor hun verse portie THC, is er goed nieuws. Een ultra langzaam brandende wietsigaar, ofwel de ultieme blunt! 

De ultieme langzaam brandende cannabis sigaar

Het maken van zo’n ding, en dat is precies waar deze 3:21 minuut durende video van Vice TV over gaat, doet ons denken aan een klassieke Thai stick. Alleen deed je daar dus mooi niet de godganse dag mee, haha.

Met dit gevaarte, deskundig gelijk een stonede MacGyver in elkaar gezet en voorzien van concentraat en best veel wiet, lukt dat dus mooi wel. Bovendien kan jij een kunstje dat maar weinig anderen zullen kennen als het je lukt om zelf zo’n Ultimate Slow-Burning Cannabis Cigar te fiksen. En hadden we al gezegd dat je dan als klap op de vuurpijl in één keer klaar bent voor de hele dag?

ps; Als bonus droppen we onder deze video nóg een video over ’s wereld duurste wietsigaartje…

’s Werelds duurste wietsigaar à 45k

Trouwens, over lekkere wietsigaren a.k.a. blunts gesproken, deze mag er ook gerust zijn. Sterker nog, een wietsigaar van LEIRA is wellicht het allerduurste THC-vehikel op aarde met zijn prijskaartje van 50.000 dollar! Daar krijg je dan wel iets bijzonders voor terug natuurlijk, iets wat de makers zelf een ‘CANNAGAR’ noemen.

Wat dacht je van 1 hele ounce (ruim 28 gram) premium wiet, gerold in een 24-karaats gouden vloei en van extra power voorzien door het geheel te besprenkelen met 98% pure THC-kristallen?!

Nou ja, typisch zo’n sigaar die rapper 2 Chainz wel in zijn eigen doos wil steken. En krek zo ging dat:

(advertentie)