(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Als je wiet kwekende opa je in vertrouwen zou nemen en opbiechten wat hij het liefste kweekt, dan zou dat wel eens Grandaddy Confidential Kush kunnen zijn. Deze zoet smakende indica is met meer dan 20% THC namelijk een uitstekende pijnstiller en perfect slaapmiddel, die bovengemiddelde opbrengsten produceert.

We willen daarmee overigens niet zeggen dat Grandaddy Confidential Kush een wietsoort voor opa’s is. In tegendeel; de indica dominante hybride is meer een wietsoort voor iedereen met een hoge tolerantiegrens en enigszins werkende smaakpapillen. De sterke en zoete smaak van LA Confidential en Grandaddy Purps, aangevuld met het indringende aroma van O.G. Kush, zorgt voor een indringende smaak die niemand ontgaat.

Grandaddy Confidential Kush is een verfijnde drie-wegs kruising die begon met de samensmelting tussen de bejubelde LA Confidential en een bijzondere Grandaddy Purps. Twee indica’s die bekend staan om zeer hoge THC percentages die keer op keer boven de 20% uitkomen. Deze kruising werd vervolgens verder gekruist met een cup winnende O.G. Kush, om de wietsoort een diepe indringende smaak te geven en tegelijkertijd het hoge THC percentage te behouden.

Kwekers zijn fan van Grandaddy Confidential Kush omdat de planten uitbundig groeien, in de bloeifase niet al teveel strekken, en meer dan bovengemiddelde oogsten produceren. De indringende aroma’s en de krachtige high maken de strain tot een delicatesse, maar dan wel een die inslaat als een bom! Grandaddy Confidential Kush brengt je intense lichamelijke ontspanning die lang aanhoudt. Perfect om je zorgen en opgebouwde spanningen van de dag even naast je neer te leggen.

  • Soort: indica dominante hybride
  • Genotype: (LA Confidential, Grandaddy Purps), O.G. Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeifase: 8 tot 9 weken
  • Smaak: zoet, intens, kush
  • Effect: lichamelijk ontspannen, houdt lang aan
  • Zadenbedrijf: SeedStockers.com
(advertenties)