(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

Een smakelijke en typische Haze met de nietsverhullende naam X-Haze. Een toepasselijke naam ook, want over de genetische achtergrond van de soort is niet veel bekend. Wel weten we dat de sativa dominante kruising een fris en kruidig citrus-haze aroma heeft, en je een prettige creatieve buzz geeft.

X-Haze is een soort mister-X onder wietsoorten. De ervaren zadenmakers van Sensi Seeds houden de genetische achtergrond van X-Haze wijselijk voor zich. Misschien om het copy cats moeilijk te maken, wie zal het zeggen? We kunnen het ze in ieder geval niet kwalijk nemen, want X-Haze is een heerlijke plant.

Wanneer je X-Haze zaden opkweekt zul je merken dat de soort een uitgebreid kweekprogramma heeft doorlopen. De planten zijn stabiel en groeien gelijkmatig op, wat zeer prettig is wanneer je een sativa dominante soort onder de duim moet houden. De toppen vullen goed op, zodat de bovenste helft van de takken aan het einde van de bloeifase gevuld zijn met lange plakkerige knuppeltoppen.

Indica invloeden zorgen ervoor dat X-Haze in een binnensituatie goed te temmen is, al heeft de soort natuurlijk wel een lichte neiging om snel de hoogte in te willen. De bloeifase is met maximaal 80 dagen niet de aller kortste maar dat maakt X-Haze goed met een grote opbrengst en een rijke, fris zoete haze-smaak. Een aroma dat doet denken aan de klassieke Silver Haze, maar dan wel in combinatie met een rauw Skunk-randje.

Het effect van X-Haze zorgt voor een fijne energieke en creatieve rush, maar ontspant tegelijkertijd ook het lichaam. Het is geen typische pijnbestrijder of wietsoort tegen slaapproblemen, maar eerder een wietje om een heerlijke relaxte zondagochtend mee te beginnen. X-Haze geeft je energie en een uitstekend humeur. Het effect houdt lekker lang aan en is buitengewoon prettig. Het leven is mooi!

  • Soort: sativa dominante (60%) Haze-hybride
  • Genotype: niet bekend
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65 tot 80 dagen
  • Effect: creatief, energiek, high
  • Zadenbedrijf: Sensi Seeds
(advertenties)