(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Sour Strawberry compilatie

Er zijn maar weinig cannabisliefhebbers die ook maar iets te klagen hebben over de nieuwe Sour Strawberry van Barney’s Farm. Deze sativa dominante hybride heeft namelijk voor ieder wel wat wils. Of je nou van aardbeien of een hoog THC-gehalte houdt. Diesel soorten of Kush, zoet of zuur… Sour Strawberry heeft het allemaal!

Normaal gesproken hebben we onze aardbeien liever zoet maar in het geval van wiet is de frisse citrussmaak een welkome aanvulling. Net als de heerlijke bessensmaak trouwens, en de verleidelijke aroma’s van aardbeien, Kush en Diesel in deze nieuwe sativa-hybride.

Sour Strawberry is inderdaad sativa dominant maar het is meer een hybride dan een sativa. Wietplanten van deze soort zijn dan ook niet moeilijk om te kweken, en groeien gemakkelijk en graag. De planten worden niet al te hoog en de bloeitijd duurt ergens tussen de 65 en 70 dagen. Je hoeft dus niet heel erg lang te wachten voordat je kunt oogsten.

Strawberry Kush x Sour Diesel

Om deze hybride te maken kruisten de specialisten van Barney’s Farm de legendarische wietsoort Strawberry Kush met Sour Diesel. Twee wereldberoemde wietsoorten met vele fans die als kruising misschien nog wel geliefder zullen worden. Sour Strawberry heeft namelijk alles wat haar ouders ook hebben en meer. Een heerlijke aardbeiensmaak natuurlijk, maar ook een fris zure citrussmaak en duidelijke Kush-invloed. En een verslavend Diesel-aroma om het af te toppen.

En over toppen gesproken, die zijn bij deze Strawberry Kush x Sour Diesel niet alleen dik en plakkerig maar ook zo talrijk dat de wietsoort binnen wel tot 600 gram per vierkante meter kan opleveren. Dat niet alleen maar je kunt deze sativa-hybride ook goed buitenkweken. In dat geval kunnen de planten meer dan twee meter hoog worden en een jaarvoorraad per plant afleveren!

Toppen van deze nieuwe kruising zijn prachtig om te zien, en helemaal als je een beetje inzoomt. Dan zie je namelijk een landschap van duizenden dikke en plakkerige trichomen, omringd door vurige oranje bloeihaartjes. Het sterke aroma zal je hierbij zeker niet ontgaan want die ruik je van meters afstand ook al. Het torenhoge THC-gehalte van 22 tot 24% maakt het helemaal af.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 40% indica)
  • Genotype: Strawberry Kush, Sour Diesel
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 65,70 dagen
  • Geur/smaak: zoet, zuur, aardbei, Diesel, Kush, citrus
  • Effect: opgewekt, euforie, creatief, ontspannen
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)