(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Eerst had je Candy Kush, toen Zkittlez, daarna Runtz en de nieuwste naar snoep vernoemde wietsoorten zijn de Gushers kruisingen. Wietsoorten met een zeer sterk citrusaroma en dito effect, en uiteraard een zoete smaak die aan fruitige snoepjes doet denken. Zo ook Auto Oh My Gusher want da’s een échte snoepjesplant!

Geld groeit misschien niet aan boompjes maar snoepjes toch zeker wel! En met Auto Oh My Gusher gaat dat min of meer helemaal vanzelf want die bloeit dus automatisch. Perfect voor je volgende kweekronde dus, of als je deze zomer ook een snoepjesplant in je tuin wil hebben.

Gezien de korte levenscyclus van een week of 12 van zaadje tot aan volledig afgebloeide wietplant, is Auto Oh My Gusher een uitstekende keuze voor buiten en binnen. Buiten heb je door de snelle cyclus geen last van het natte najaarsweer, en binnen is je kweekruimte met Auto Oh My Gusher lekker snel vol.

Gusher wietsoorten

Gusher wietsoorten komen uit de Amerikaanse Westkust en zijn naar verluidt een creatie van de makers van Gelato. De soort is razend populair dus er zijn alweer vele Gusher kruisingen, zoals Fruit Gushers en White Gushers. Auto Oh My Gusher is een automatisch bloeiende variant, en werd gemaakt door de originele Gusher (Triangle Kush x Gelato) met Auto Brooklyn Sunrise te kruisen.

Gusher kruisingen hebben dankzij een flinke dosis limoneen een sterke en lekkere frisse citrussmaak, die dan ook al snel aan snoep doet denken. Het is jammer dat wij in Europa de Gusher snoepjes niet kennen want die schijnt er qua smaak niet ver naast te zitten.

Dat Auto Oh My Gusher een zoete en fruitige autoflower is moge inmiddels duidelijk zijn. Zowel Gusher als Auto Brooklyn Sunrise zijn sterke Amerikaanse wietsoorten met een berg trichomen en THC. Dit is dan ook een zeer sterke wietsoort met een hoog THC gehalte, en afkomstig van de originele Gusher kloon.

Auto Oh My Gusher heeft het uiterlijk, het aroma en de smaak die je zoekt, en groeit gewoon in je eigen poldertuin als je dat wil. De planten worden gemiddeld van hoogte en formaat, en maken sterke takken met een mooie wijde structuur. Toppen zijn compact en frosty, en hebben een minimum aan uitstekende suikerblaadjes en zijn daardoor makkelijk en snel te knippen.

Als autoflower is deze Gusher-variant van Dutch Passion niet veeleisend en door iedereen goed te kweken. De korte levenscyclus zorgt ervoor dat je snel een indrukwekkende plant kunt oogsten; zowel binnen als buiten.

  • Soort: indica dominante autoflower
  • Genotype: Gusher (Triangle Kush, Gelato), Auto Brooklyn Sunrise
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitype: autoflower
  • Geur/smaak: zoet, citrus, snoep
  • Effect: ontspannen, slaperig, verdoofd, sterk effect, veel THC
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion
(advertentie)