(advertentie)
(advertentie)
(advertenties)

De enorme stroom geweldige Amerikaanse genetica is het gevolg van de legalisering van medicinale en recreatieve cannabis aldaar. En dat wordt gelukkig ook door Nederlandse zadenbedrijven opgemerkt, want daardoor kunnen wij ook hier bijvoorbeeld genieten van een soort als AutoBrooklyn Sunrise die het product is van twee high shelf connaisseurs-strains aan de andere kant van de oceaan.

AutoBrooklyn Sunrise is een autofem op basis van een beruchte USA East Coast ‘Brooklyn’ Diesel kloon en genetica van upper New York State. Eersteklas genetica uit de USA dus, die met een beetje hulp van de professionele zadenmakers van Dutch-Passion samengevoegd werden tot een autofem van wereldklasse.

ABSLaten we beginnen met de USA East Coast ‘Brooklyn’ Diesel kloon, de moeder van AutoBrooklyn Sunrise. Een clone-only soort die furore maakte met haar volle diesel aroma en haar enorme potentie. Deze bijzondere kloon werd gekruist met een plant van upper New York State, zadenmakers die bekend staan niets anders dan connaisseurswiet uit te brengen. Het resultaat is een nieuwe autofem met een volle glinsterende laag trichomen en een zeer sterke, maar plezierige high.

Het effect is een euforische high die je wellicht wat overvalt maar op het tweede gezicht zeer plezierig blijkt. De perfecte wiet voor een heerlijke wake and bake op een chille zondagmorgen, of een vrijdagochtend als je daar zin in hebt 😉 Een prachtige autofem uit the Big Apple die het ook in onze Nederlandse kweekkelders prima doet. Buiten in de zomer zal ze ook zeker miet misstaan.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: USA East Coast ‘Brooklyn’ Diesel kloon, upper New York State genetica
  • Bloeitijd: 11 weken van zaad tot oogst
  • Geschikt voor: binnen en buiten
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Oogst: XL
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion
(advertenties)