(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Sketch is een echte commerciële wietsoort en daar is helemaal niets sketchy’s aan. Als kruising tussen de wereldberoemde White Widow en een Thai en Afghani afstammeling genaamd The One, mag je van Sketch namelijk een hoge opbrengst aan zeer potente wiet verwachten. Sketch heeft 20% THC en smaakt citroentjesfris!

Als je een lekkere fruitige wietsoort zoekt die garant staat voor grote opbrengsten en een hoog THC-gehalte, dan moet je Sketch hebben. Sketch is een kruising tussen klassieke wietsoorten en heeft heerlijke frisse citrussmaken. Ze is gemakkelijk te kweken maar is door haar sterke effect wel een wietsoort voor gevorderde blowers.

White Widow x The One

Als Amsterdams zadenbedrijf is White Widow een oude geliefde van de specialisten van Amsterdam Genetics. Zelfs jaren na haar debuut is White Widow immers nog steeds een strain om rekening mee te houden. White Widow is sterk, gul en geliefd onder zowel beginnende als gevorderde kwekers.

Reden te meer dus om een nieuwe wietsoort met het Nederlandse succesnummer te maken. Daarvoor kruisten de Amsterdamse zadenmakers de klassieker met The One, een typische hybride met Thaise en Afghaanse genen. Sketch is dan ook licht sativa dominante hybride met 60 procent sativa en ongeveer 40 procent indica-eigenschappen.

Wietsoort voor gevorderden

Hoewel Sketch een gemakkelijke wietsoort is om te kweken, is het toch een wietsoort voor gevorderden. Met een gemiddeld THC gehalte van 20% is het effect namelijk ontzettend sterk. Het frisse terpenenprofiel bevat een flinke dosis limonene, wat aan het sterke effect bijdraagt. Sketch is een echte killer met een sterk effect dat lang aanhoudt.

Voor kwekers is Sketch een feest om te zien groeien en bloeien. De planten hebben een sterke structuur met een dikke centrale hoofdstam en produceren vele stevige zijtakken. Als gefeminiseerde soort hoef je je geen zorgen te maken over eventuele mannelijke planten, en mag je een grote opbrengst verwachten.

Afhankelijk van de omstandigheden worden Sketch planten binnen maximaal 1,5 meter hoog, terwijl ze buiten wel 2,5 meter kunnen worden. Binnen kunnen ze 400 tot wel 500 gram per vierkante meter opleveren, en buiten kun je dat zelfs van één grote plant oogsten. Daarvoor moet je de planten misschien wel verduisteren want Sketch is geen typische buitenwietsoort.

  • Soort: sativa dominante hybride (60% sativa, 40% indica)
  • Genotype: White Widow, The One (Thai, Afghani)
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 10 tot 11 weken
  • Geur en smaak: zoet, fruitig, citrus
  • Effect: sterk, helder en langdurig, 20% THC
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)