(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Zeg eens, hou je van spelletjes? Mooi, dan kun je je twee hobby’s namelijk perfect combineren door wat vrienden uit te nodigen voor een potje Mad Kush of Mad 420. Dat zijn namelijk twee knotsgekke bordspellen die helemaal in het teken van wiet staan. Geschikt voor beginnende én gevorderde stoners!

Cannabis is heerlijk maar het wordt nog veel lekkerder én gezelliger als je het samen met je vrienden doet. Zeker als je vrienden een beetje een hoge tolerantiegrens hebben. Dan zijn ze na een joint waarschijnlijk nog wel scherp genoeg voor een gezellig wietspelletje zoals Mad Kush of Mad 420.

Mad Kush: 2 wietspellen in 1

Mad Kush is een prachtig bordspel voor cannabisliefhebbers dat je aan twee kanten kunt bespelen. Niet blowers mogen in principe ook wel meedoen maar het is leuker als je een beetje thuis bent in de wietwereld. De spellen zitten namelijk vol met verrassingen, uitdagingen en minispellen voor stoners. Daarbij is een spel als Mad Kush natuurlijk het ideale tijdverdrijf tijdens het blowen.

Mad Kush kun je aan twee kanten spelen. Het doel van het hoofdspel is om zo snel mogelijk van je huis naar de coffeeshop te komen om wat te roken te halen. Heb je pech dan krijgt je joint onderweg een inbrander en mag je een heel stuk opnieuw aflopen. Je kunt echter ook geluk hebben en een joint tegenkomen. In dat geval schiet je vooruit op het bord.

De andere kant van het spel is een soort Mens-erger-je-niet waarbij het doel is om vier pionnen als eerste van de ene naar de andere kant van het veld te loodsen. Onderweg kun je op heel veel wietblaadjes belanden en de belangrijkste regel is dan: neem een hijs van een joint.

Inclusief gratis grinder

Met Mad Kush is er altijd wel een kant van het bord te bespelen maar het spel ziet er ook gewoon heel mooi uit. Ongeopend in je vitrinekast tussen al je andere stoners-benodigdheden staat het spel met andere woorden ook heel goed, en haal je een echt collectors item in huis. En zit je een keer omhoog dan gebruik je gewoon de gratis grinder die ook nog in het spel is inbegrepen.

Mad 420 kaartspel

Ben je meer van de kaartspellen dan heeft Mad Party Games ook wat voor je. Een cannabis-kaartspel waar je allereerst gewoon alle bekende kaartspellen mee kunt spelen, zoals pesten, toupen, klaverjassen, pokeren en jokeren. Maar da’s niet alles want op elke kaart vind je niet alleen een mooie cartoon, maar elke kaart is ook een afzonderlijk spelletje.

Maak om beurten bijvoorbeeld allemaal het beste alarmgeluid, of benoem beroemde stoners waar je wel een blowtje mee zou willen roken. Bedenk om de beurt hoe je het goedkoopst in de ruimte zou kunnen komen of zeg ‘proost’ in zoveel mogelijk talen. Genoeg ideeën in het Mad 420 kaartspel dus, om jou en je vrienden urenlang mee te vermaken.

 

(advertentie)