(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
RipTip in asbak

Als je voor puur gaat is de herbruikbare RipTip eigenlijk onmisbaar. De RipTip is namelijk een hoogwaardige glazen tip met 9 ingenieuze rookkanalen voor een optimale airflow. Het is letterlijk dé hit uit Amerika waarmee je joint rookt als een glazen pijp, maar dan beter. RipTip koelt en zorgt voor een luxe rookervaring voor cannabis fijnproevers. 

Als je voor het eerst een RipTip ziet dan vraag je je misschien af waarom je een glazen tip nodig zou hebben. Tot je voor het eerst een dikke wietsigaar met een RipTip erin rookt, want dan ben je verkocht. En dat begint al bij de eerste kennismaking, want de gekleurde glazen tips voelen lekker zwaar aan waardoor je meteen merkt dat je iets bijzonders rookt.

Twee RipTips 11 millimeter

Van restafval naar RipTip

Cannabis fijnproevers gebruiken het liefste glaswerk om hun wiet of concentraat uit te roken. Glas geeft immers geen bijsmaakjes, en er komen ook geen schadelijke stoffen vrij wanneer je glas verhit. Een glazen tip ligt dan ook ontzettend voor de hand maar kom er maar eens op. De RipTip is dan ook min of meer per toeval ontstaan, bij makers van bongs, dab rigs en ander glaswerk om wiet uit te roken.

Die hielden namelijk altijd korte stukjes van glazen buisjes over aan hun glasblaaswerk. En aangezien de studio altijd vol met stoners zat, duurde het niet lang voordat iemand de glazen buisjes als filtertip gebruikte. Dat was meteen een enerverende ervaring want het glas zorgde voor de zachtste rook, perfect brandende joints en een luxe uitstraling en rookervaring.

Joint met RipTip draaien

Pure wiet roken op een hoger niveau

De RipTip brengt echter veel meer dan een luxe uitstraling alleen, en tilt je cannabis ervaring echt naar een hoger niveau. Ze zijn gemaakt van (gehard borosilicaat) glas, waardoor je nooit bang hoeft te zijn dat je te lang doorrookt, en de rook van een verbrand filtertipje binnenkrijgt. Met een RipTip kun je dan ook letterlijk tot aan het filter doorroken; de smaak van je joint blijft perfect.

RipTips zijn er in verschillende mooie kleuren, en diktes van 6 tot en met 13 millimeter, en ze zijn allemaal voorzien van 9 spiraalvormige rookkanalen. Deze zorgen voor een optimale airflow door je hele joint heen, waardoor zelfs de dikste joints geweldig gelijkmatig branden. Door het koele glas krijg je altijd gekoelde rook binnen, zonder je lippen te branden.

RipTip 11 millimeter met aansteker

Tip voor het leven

Met de RipTip (officieel The RipTip) heb je een tip voor het leven. De glazen tips zijn namelijk herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken. Zo zit je dus nooit meer met een pakje vloeitjes waar de tipjes al van op zijn, terwijl je nog wel vloeitjes hebt. Sterker nog, je hoeft die pakjes vloeitjes met tipjes helemaal nooit meer te kopen!

Om de RipTip schoon te maken, vul je gewoon het meegeleverde bewaarbuisje met de RipTip en wat (schoonmaak)alcohol. Even schudden en afspoelen met heet water en je glazen RipTip is weer klaar voor gebruik. Heb je toevallig een Quooker dan is het nog makkelijker om de glazen tips te reinigen. Gebruik een (barbecue)tang om de RipTip mee vast te houden, en spoel hem in een paar seconden schoon onder de kokend hete straal water.

RipTips komen in diverse kleurpatronen en diktes. Ze zijn vanaf heden verkrijgbaar op CNNBS.shop, in diktes tussen 6 en 13 millimeter. Ze kosten €40,- per stuk met uitzondering van de dikste RipTip van 13 millimeter. Deze kost €60,- maar daar maak je dus wel de aller,- aller,- allerdikste wietsigaren en donutjoints mee.  

Joint met RipTip roken

(advertentie)