(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Lemon Drizzle

Hou je van citrus? Nee, dat moeten we anders zeggen… hou je van fris zure citrus smaakexplosies en sativa dominante wiet waar de terpenen en THC vanaf druipen? Dat komt dan goed uit want dat is precies wat Lemon Drizzle is. Een nieuwe sativa dominante wietsoort die barst van de citrussmaak!

We weten niet hoe het met jou zit maar wij worden wel enthousiast bij het horen van de beschrijving van Lemon Drizzle. Sowieso omdat het een van de weinige nieuwe sativa dominante wietsoorten van de laatste tijd is, maar vooral omdat deze dame bol staat van de terpenen! Frisse, zoete, citrusterpenen welteverstaan, en die gaan uitstekend samen met het torenhoge THC-gehalte!

Lemon Drizzle

Lemon Drizzle klinkt niet alleen heel erg lekker maar smaakt ook voortreffelijk. Deze nieuwe wietsoort van Barney’s Farm is dan ook het product van een kruising tussen Super Lemon Haze en OG Kush. Twee strains met een bijzonder intense smaak en veel limonene, het terpeen bij uitstek dat voor een citrussmaak zorgt in wiet.

Al net zo verfrissend als haar zoete citrussmaak, is de genetische achtergrond. Lemon Drizzle is voor de verandering namelijk niet weer een indica, maar heeft zo’n 85% sativa genen. Dit betekent in de praktijk dat de planten weliswaar 8,5 tot 9 weken moeten bloeien maar daar ook een bovengemiddelde opbrengst tegenover stellen. En het THC-gehalte liegt er dankzij haar sativa invloed ook niet om: 25%!

Lemon Drizzle planten worden iets hoger dan de gemiddelde indica maar zijn toch uitstekend binnen in een kweektent te kweken. Ze worden dan 1 meter tot 1 meter 20 hoog maar zijn met de nodige training echter ook goed kort te houden. Je moet wel van frisse geuren houden want die zul je in de bloeifase vaak genoeg ruiken.

Deze frisse zoete smaak (met een aards Kush-vleugje) zorgt in combinatie met het 25% hoge THC-gehalte voor een heerlijke activerende high. En anders krijg je die wel van het zien van je bloeiende Lemon Drizzle planten, want die maken ook veel indruk. Net als de opbrengst die rond de 550 gram per vierkante meter ligt!

  • Soort: sativa dominante hybride (85% sativa)
  • Genotype: Super Lemon Haze, OG Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 60 tot 65 dagen (8,5 tot 9 weken)
  • Geur/smaak: fris, zoetzuur, citrus, dennen, aards
  • Effect: Energiek, opbeurend, gefocust, gemotiveerd
  • Zadenbedrijf: Barney’s Farm
(advertentie)