(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Auto SFV OG

Als je van sterk ruikende Kush wietsoorten, een heleboel THC en van de terpenen druipende Kush toppen houdt, dan is Auto SFV OG een strain die je zeker niet wil mislopen. Dat is namelijk Dutch Passions nieuwste Amerikaanse wietsoort én een kweekvriendelijke autoflower met wel meer dan 20% THC!

Auto SFV OG is Dutch Passions nieuwste autoflower, en een terpy toevoeging aan de Amerikaanse wietsoorten van het Amsterdamse zadenhuis. De hybride autoflower is een kruising tussen de beroemde Amerikaanse Kush wietsoorten San Fernando Valley OG en Auto Glueberry OG. Twee intense Kush strains die de harten van cannabisliefhebbers harder laten kloppen.

En dat is iets dat je dan ook zeker van Auto SFV OG mag verwachten. De wietsoort heeft in onafhankelijke metingen namelijk THC-waarden boven de 20% laten zien! Het is daarmee een van de sterkste autoflowers die je vandaag de dag zult vinden. We stonden dan ook niet gek op te kijken toen de Terp Inspectors deze autoflower kozen voor een grondige inspectie.

Een van de foto’s die de Terp Inspectors van Auto SFV OG maakten. Lees hier hun complete review.

High end Kush

De belangrijkste terpenen van Auto SFV OG zijn beta myrcene, ocimene, beta caryophyllene. limonene en alpha pinene. Dit zegt je waarschijnlijk minder dan de heerlijke smaken waar al die terpenen in resulteren. Dat is namelijk een heerlijke mix van zure, citrusachtige, chemische, dennenachtige en aardse tonen, samen met het klassieke OG-aroma. Het is wat dat betreft een échte high end wietsoort, ook al is ze net zo makkelijk als iedere andere autoflower te kweken!

Een kweekronde met Auto SFV OG kost slechts 12 weken van je leven, en dat is vanaf het ontkiemen tot aan het oogsten. Lekker kort dus, maar ook lekker makkelijk want als autoflower bloeit Auto SFV OG natuurlijk helemaal vanzelf. Voor een extra grote opbrengst kweek je haar gedurende de hele cyclus op een 18/6 lichtschema. Wil je écht veel van die lekkere Kush hebben, kweek dan op kokos of kies een ander hydrologische kweekmethode.

Na de oogst mag je rekenen op toppen die compleet bedekt zijn met een laag kristallen. Deze wiet is zeer plakkerig en extreem potent, dus misschien moet je je koolstoffilter eerst even vervangen.

  • Soort: automatisch bloeiende hybride
  • Genotype: San Fernando Valley OG, Auto Glueberry OG
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd/cyclus: 10 tot 12 weken van zaad tot oogst
  • Geur/smaak: zure ‘gassy’ citrus, dennen, OG Kush
  • Effect: sterk en intens effect, 20+% THC, euforie & ontspanning
  • Zadenbedrijf: Dutch-Passion
(advertentie)