(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Karel's Herer Haze

Karel’s Herer Haze is een sensationele reguliere kruising tussen Jack Herer en Karel’s Haze, van de sativa-specialisten van Super Sativa Seed Club. De sativa dominante hybride is een unieke ervaring op zichzelf, en heeft een van de sterkste citrus-terpenenprofielen in cannabisland.

Sativa dominante strains staan bekend om hun opbeurende en stimulerende effecten. De energieke en creatieve high gaat gepaard met een mentaal alert en opgewekt gevoel. Het zijn ideale wietsoorten voor diegenen die op zoek zijn naar inspiratie, meer focus of zelfs een sociale boost. En helemaal als ze dan ook nog eens de genen hebben van de wereldberoemde Jack Herer en Karel’s Haze!

Jack Herer x Karel’s Haze

Karel’s Herer Haze is een meesterlijke hybride met zo’n 75% sativa genetica, en een sensationele en energieke cannabis-ervaring. Door de samensmelting van Jack Herer en Karel’s Haze brengt de kruising je een intense en creatieve high. De verkorte bloeitijd van 10-12 weken (in plaats van 13 tot 14 weken voor Jack Herer) maakt het een mooie wietsoort voor thuiskwekers die net even wat eerder van hun sativa-oogst willen genieten.

De sensatie van deze Haze ligt in het onderscheidende terpenenprofiel, dat voor een zeer intense citrusgeur met lekkere gassy ‘Diesel’ ondertonen zorgt. Deze verrukkelijke combinatie van aroma’s en terpenen brengt je een soepele en bevredigende vape- of rookervaring, en is een feest voor de zintuigen!

Potente sativa

Hoewel Karel’s Herer Haze zo’n 75% sativagenen heeft, is de soort toch niet helemaal onhandelbaar in de kweekruimte. De zaden groeien uit tot gemiddelde tot grote planten met indrukwekkende bloemformaties aan elke tak. De overvloedige hoeveelheid trichomen maken het bovendien ook een zeer potente sativa. En omdat het reguliere wietzaden zijn, is de wietsoort ideaal voor een pheno hunt voor je eigen kruising of unieke moederplant.

Deze reguliere Haze-kruising is een heerlijke samenvoeging van de beste eigenschappen van zijn ouders. De krachtige, langdurige high en het onderscheidende aromatische profiel maken het tot een unieke sativa. Als je naar een uitzonderlijke cannabiservaring zoekt is deze hybride dan ook zeker het proberen waard. Verlies jezelf dus maar in deze combinatie van Jack Herer en Karel’s Haze. En ontdek waarom het een niet te missen favoriet is onder sativa-liefhebbers.

  • Soort: sativa dominante hybride
  • Genotype: Jack Herer, Karel’s Haze
  • Geslacht: regulier
  • Bloeitijd: 10 tot 12 weken
  • Geur/smaak: intense citrus, gassy
  • Effect: langdurig psychoactief sativa effect, creatief en ontspanning
  • Zadenbedrijf: Super Sativa Seed Club
(advertentie)