(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)
Lemongrass Amsterdam Genetics

Limonene is een populair en gewild terpeen in cannabis, en geeft wiet een heerlijke frisse citroensmaak. Er zijn gelukkig dan ook veel wietsoorten met een behoorlijke hoeveelheid limonene. Als je echter een fan van het terpeen bent dan moet je Lemongrass maar eens proberen. Grote kans dat het je nieuwe favoriet wordt!

Ja het is waar. Als je van wiet met een sterke citrussmaak houdt dan is Lemongrass een hele fijne soort. Niet alleen heeft die namelijk een bijzonder intense citrussmaak; het is ook een wietsoort met een zeer interessant cannabinoïden-profiel. Naast het 22% hoge THC-gehalte bevat Lemongrass namelijk ook 1% CBD en een gulle 2% CBG (cannabigerol).

Lemongrass kweken

Als plant is Lemongrass een gemakkelijk te kweken indica-hybride met zo’n 60% indica-genen. Dit resulteert in uitbundig groeiende planten van gemiddelde hoogte, met een substantiële hoeveelheid dikke glinsterende toppen. De planten vragen niet veel aandacht van de kweker, afgezien van de gebruikelijke schreeuw om licht, water en voeding.

Eén ding moet je als kweker echter wel goed weten voor je aan Lemongrass begint. Deze soort ruik je van meters afstand, als je niets aan geurbestrijding doet. Controleer dus even of je koolstoffilter niet vervangen moet worden voor je begint. Buiten is deze soort in Nederland alleen goed in een kas te kweken. Als je die niet hebt dan zul je een wat warmer klimaat moeten opzoeken, of kun je door te verduisteren ook hele mooie resultaten halen.

Pure citrus!

De intense smaak van pure citrus geeft Lemongrass een verfrissende kick. Daar blijft het echter niet bij want de frisse citrussmaken dragen ook bij aan het unieke effect. De combinatie van 22% THC, 1% CBD, 2% CBG en een enorme hoeveelheid limonene, zorgt voor een verfrissend bommetje dat supersnel inslaat. Het duurt dan ook niet lang voor je jezelf in een euforische maar toch ontspannen lift bevindt.

Rook je even stevig door dan gaat deze euforische lift geleidelijk omlaag en daal je af naar het ontspannen wellness centrum van de Lemongrass. De euforie maakt dan plaats en ruimte voor diepe lichamelijke ontspanning om de dag mee af te sluiten.

  • Soort: indica dominante hybride (60% indica, 40% sativa)
  • Genotype: Lemon Ice, Kosher Tangie Kush
  • Geslacht: gefeminiseerd
  • Bloeitijd: 8 tot 9 weken
  • Geur/smaak: intense citrussmaak en geur, aards en zoet
  • Effect: euforisch, gelukkig en ontspannen
  • Zadenbedrijf: Amsterdam Genetics
(advertentie)