(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Je kent ‘m inmiddels wellicht: Drew met de kleurige haardos die zoveel YouTube filmpjes maakt over wiet. Den olijke en vrolijk babbelende Brit dropte dinsdag alweer een video over Nederland. En dus kunnen zijn bijna 700-duizend abonnees en jij profiteren van het enorm zware voorwerk wat Drew heeft gedaan om de beste coffeeshops in Amsterdam in beeld te brengen!

Drew is al jaren fan van wiet en (dus) van Nederland

Al in 2017 berichtte CNNBS voor het eerst over een filmpje van de toen nog piepjonge (19 jaar) Drew. Hij kondigde het met het hem kenmerkende zelfvertrouwen aan als een ‘documentaire’, haha. Daarna volgden nog vele doldwaze THC-avonturen in Nederwietland en ondertussen groeide Drew’s aanhang op YouTube gestaag.

Inmiddels kijken er al bijna driekwart miljoen mensen geregeld naar de jonge Brit met het groen-gele haar. Op CNNBS vind je dus ook aardig wat verfilmde hersenspinsels van hem terug. Wat dacht je van:

Soit. Goed bezig dus die Drew. Zoals gezegd verblijdde hij zijn volgers dinsdag met een actuele update over wat in zijn stonede ogen de beste coffeeshops zijn op dit moment in Amsterdam – nog altijd de coffeeshop hoofdstad van gans de wereld immers.

Twaalf leerzame videominuten coming up right now!

(advertentie)