(advertentie)
(advertentie)
(advertentie)

Daar is ie weer, de olijke en vlot babbelende Britse YouTuber Drew en opnieuw maakt hij de straten van Amsterdam onveilig. Hoewel, dit keer vraagt hij willekeurige voorbijgangers – in het Vondelpark – of ze hun wietje willen laten testen op de geestverruimende power a.k.a. het THC-gehalte.

Drew deelt de stoned-ste ervaringen

Met zijn YouTube-kanaal DrewIsSharing – meer dan zeshonderdduizend abonnees – maakt de Brit met het groene haar nogal vaak reclame voor Neder(wiet)land.

Zo liet CNNBS al eerder zien hoe de jongeman in één dag alle Rotterdamse coffeeshops bezocht en deed hij ons versteld staan door liefst 420 (!) verschillende wietsoortjes – “mijn favoriete strains” – in 22 minuten op camera te krijgen.

Dit keer zet hij een open air testunit op in het bij blowers – toeristen en inwoners – al decennia populaire Vondelpark. Met zijn kleine testapparaat checkt hij hoe het ermee staat, THC wise dus, met de gedoogde rookwaar van het publiek in Mokum.

Reclame maken voor cannabis, zeg je? Welnee. Drew ‘disclaimt’ het zelf al: ‘This video is for educational purposes.’ Hihihigh!

(advertentie)